Home [akcija] Imenovana koordinatorka Kancelarije za mlade u Pancevu

Imenovana koordinatorka Kancelarije za mlade u Pancevu

64
0

 Pancevo
Gradsko vece Grada Panceva  14.08.2008. je donelo Resenje o imenovanju Marije Curcin za koordinatorku Kancelarije za mlade. Kancelarija za mlade je operativno telo koje obavlja poslove osiguravanja realizacije i implementacije Strategije brige o mladima i ima tri clana: koordinatora/ka, clana veca za omladinu i sport (Nikola Damnjanovic) i predsednik Saveta za omladinu (Savet jos nije formiran).

Ove poslove do imenovanja koordinatorke obavljao je Nenad Maletin, koji i dalje ostaje angazovan u realizaciji Strategije brige o mladima. 
Kancelarije za mlade se nalazi u Gradskoj upravi grada Panceva (Sekretarijat za javne sluzbe i socijalna pitanja, 204).  U narednom periodu osnovni zadaci Kancelarije za mlade su: osnazivanje i uspostavljanje elemenata i mehanizama omladinske politike u Pancevu, formiranje Servisa i resursnog centra za mlade, izrada Akcionog plana za 2009. god, monitoring i evaluacija Konkursa za mlade za 2008. godinu, uspostavljanje i osnazivanje saradnje sa svim relevantnim akterima omladinske politike na lokalnom, pokrajinskom i republickom nivou.
 
Kancelarija za mlade je otvorena za svaku vrstu saradnje koja za cilj ima poboljsanje kvaliteta zivota mladih, te Vas pozivamo da nam se obratite sa Vasim inicijativama i predlozima.
 
Veliki pozdrav
 
 
Marija Curcin
Sekretarijat za javne sluzbe i socijalna pitanja
Saradnica za nvo i mlade
Koordinatorka Kancelarije za mlade
+38113 3444 22 lok 407
+38164 1987 196