Home [konkursi] Proverite kako je to biti menadžer u kulturi – za srednjoškolce

Proverite kako je to biti menadžer u kulturi – za srednjoškolce

40
0

 Zanima vas kako bi izgledao vaš radni dan da se bavite organizacijom kulturnih i medijskih događaja – koncerata, festivala, izložbi ili nastupa umetnika? Interesuje vas menadžment u kulturi i razmišljate o tome šta biste sve mogli da radite ako upišete taj smer na fakultetu? Proverite iz prve ruke! Portal za srednjoškolce, Mingl, poziva vas da provedete jedan radni dan sa Vojislavom Milinom, koordinatorom programa BELEF-a i dobijete odgovore na svoja pitanja!

Menadžment u kulturi postaje sve interesantniji za srednjoškolce i mlade koji biraju svoju buduću profesiju. Menadžment u kulturi je relativna novina na obrazovnoj sceni Srbije. Tek od nedavno se na državnim i privatnim fakultetima studenti mogu upisati na smerove koji bave tom oblašću. Ako vas interesuje koji su to fakulteti, kako da ih upišete i gde sve možete potom da radite, posetite Mingl rubriku Zanimanje
meseca.
Tu ćete naći sve važne informacije!

Prijavite se na naš program Job Shadowing – a i provedite jedan radni dan sa koordinatorom BELEF-a. Pošaljite nam imejl na karijera@mingl.org i napišite zašto bi trebalo da odaberemo baš vas!

Konkurs je otvoren za sve srednjoškolce!

Job Shadowing je program koji vam omogućava da provedete jedan radni dan sa predstavnikom neke profesije i iz prve ruke proverite kako funkcioniše taj poslovni svet. Ukoliko želiš da saznaš nešto više o nekom zanimanju i/ili želiš da upoznaš osobu željene struke, pošalji nam svoj predlog na karijera@mingl.org, možda ti možemo pomoći.