Home [treninzi] Zagreb International Model United Nations – ZAGIMUN 2008.

Zagreb International Model United Nations – ZAGIMUN 2008.

62
0

 Nakon uspješne prve međunarodne konferencije Modela Ujedinjenih naroda u Zagrebu – Zagreb International Model United Nations – ZAGIMUN, sljedeća konferencija održat će se od 19. do 25. listopada 2008. godine u prostorima Stare gradske vijećnice u Zagrebu. Konferencija se organizira u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu i Ministarstvom vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske. ZAGIMUN je konferencija na kojoj sudionici, studenti iz Hrvatske i inozemstva, preuzimaju uloge diplomata jedne od zemalja članica te simuliraju rad različitih vijeća Ujedinjenih naroda. Rasprave se vode na unparijed zadane teme, a službeni jezik konferencije je engleski.

Dosljedno zastupajući stavove zemalja koje predstavljaju sudionici usavršavaju svoje govorničke, političke i diplomatske vještine.

_ZAGIMUN 2008 simulirat će rad 4 vijeća:_

* Vijeća sigurnosti
* Ekonomskog i socijalnog vijeća
* Vijeća za ljudska prava
* Vijeća za razoružanje i međunarodnu sigurnost

Centar za međunarodnu suradnju poziva sve zainteresirane studente da se prijave za sudjelovanje i postanu sudionici ovog jedinstvenog događaja u Zagrebu. Više informacija o konferenciji i samom procesu prijave možete naći na web stranici www.zagimun.org.

Prijaviti se možete najkasnije do 15. rujna 2008.!