Home [zabavnik] Zakevile zbog druženja

Zakevile zbog druženja

41
0

 Vlasti američke države Masačusets istražuju kako je 17 devojaka iz jedne srednje škole u gradu Gločesteru zatrudnelo u kratkom vremenskom periodu.Brojka je četiri puta viša nego prošle godine, a postoje informacije da su se neke devojke, ne starije od 16 godina, međusobno dogovorile da zatrudne, kako bi zajedno odgajale decu.

U svakom slučaju, pošto škola završi, a učenici odu na letnji raspust, vlasti, roditelji i cela zajednica moraće da se suoče sa šokantnom statistikom, jer 17 tinejdžerki napušta tu ustanovu u blaženom stanju.

Devojke i njihove familije zasad nemaju komentara, a vlasti istražuju starost i poreklo očeva, za koje se veruje da su uglavnom u ranim dvadesetim godinama, uključujući i jednog 24-godišnjeg beskućnika. Još više uznemirava činjenica što osoblje škole smatra da sve to nije slučajnost, jer lokalne vlasti tvrde da je najmanje polovina devojaka ušlo u bizaran dogovor o trudnoći ne bi li istovremeno dobile decu.

Direktor škole, koju pohađa oko 1.200 učenika, izjavio je da se nekoliko učenica više puta testiralo na trudnoću i da su neke bile vrlo uznemirene kad su otkrile da nisu trudne.

Slučaj je privukao medijsku pažnju pošto je magazin Tajm pisao o tome kako grupni dogovori tinejdžerki da zatrudne postaje nacionalni trend.

Izvor:Kurir