Home [treninzi] Engleski za male pare

Engleski za male pare

37
0

 Polaznik Asocijacije škola za strane jezike upisom dobija svoju grupu sa kojom pohađa časove dva puta nedeljno. Međutim, ukoliko ima potrebu za dodatnim časovima, može se priključiti i drugim grupama svog stepena i ići na časove svakog radnog dana od 10 do 22 sata i pohađati neograničen broj časova besplatno.

– Upis za letnji semestar je u toku i trajaće dve nedelje. Polaznici su raspoređeni u 7 nivoa u zavisnosti od znanja koje već imaju. Svaka grupa broji od 7 do 13 članova. Radi se po svetski priznatim programima univerziteta Oxvord i Cambridge. Učenik može da polaže i za međunarodno priznate sertifikate – kaže Mirjana Jonić iz AFLSA-a.

Asocijacija škola stranih jezika nastala je pre sedam godina, a čine je 22 instituta koja su pokrenula humanitarnu akciju učenja stranih jezika u saradnji sa Institutom za obrazovanje odraslih IGIC i uz podršku međunarodne asocijacije FLIA koja u programu ima učenje stranih jezika, prekvalifikacije i stručno osposobljavanje.

-Imam 72 godine. Odlučila sam da postanem ponovo đak, jer nikad nije kasno da se radi na sebi, a ova škola je dobra prilika za to. Lepo je. Učimo i družimo se. Mogu da idem da učim kad god imam vremena i to je izuzetna mogućnost – kaže Dunja Činče penzioner i učenik ove škole.

Najmnogobrojniji učenici ove škole su penzioneri. Najstariji ima 80 godina. Najuporniji su osnovci i srednjoškolci. Čak 70% đaka uspešno završi kurseve Da bi solidno mogao da se služi engleskim jezikom, učeniku je potrebno da završi dva ili tri nivoa.
Osim osnovnih sadržaja ponuđeni su i kursevi za sve zanate i zanimanja, prekvalifikacije i stručno osposobljavanje odraslih.

Izvor:Blic