Home [treninzi] Susreti studenata i stranih investitora

Susreti studenata i stranih investitora

39
0

 Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata u saradnji sa Agencijom za strana ulaganja i promociju izvoza organizovao je program “Saznajte iz prve ruke – susreti studenata i stranih investitora” namenjen studentima i diplomcima Univerziteta u Beogradu.

“Saznajte iz prve ruke” predstavlja jedan od najnovijih programa u nizu aktivnosti kojima Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata u Beogradu nastoji da studentima i diplomcima približi svet savremenog poslovanja i upotpuni njihovo obrazovanje.

Programom su predviđeni neformalni susreti poslodavaca i studenata, posete uspešnim kompanijama, predstavljanje karijera u različitim oblastima i radionice tematski vezane za pojedine veštine.
Ovaj program koji podržava i Americka privredna komora i Savet stranih investitora, ima za cilj da poveže eminentne strane investitore sa studentima i mladim diplomcima Beogradskog Univerziteta, i da se na taj način studentima i diplomcima pruži podrška u razvoju znanja i veština koje će im biti od značaja pri zapošljavanju i daljem obrazovanju.

Realizacija projekta “Saznajte iz prve ruke” počinje u četvrtak 19. juna 2008. godine kada će grupa od 25 studenata treće i četvrte godine studija i mladih diplomaca Beogradskog Univerziteta biti u gostima kompanije “Telenor”, i saznati iz prve ruke kako radi prva mobilna mreža u Srbiji koja je za manje od pet godina poslovanja u našoj zemlji privukla blizu tri miliona zadovoljnih korisnika.

“Telenor” će ovom prilikom studentima predstaviti svoju delatnost, misiju i poslovne ciljeve, politiku zapošljavanja, prednosti rada i mogućnosti za napredovanje u kompaniji.

Program je namenjen prvenstveno studentima i diplomcima Elektrotehničkog fakulteta (smer telekomunikacije), Saobraćajnog fakulteta (Telekomunikaconi saobraćaj),
Ekonomskog fakulteta (Marketing, Menadžment), Fakulteta Organizacionih nauka (Informacioni sistemi, Menadžment), Filozofskog fakulteta (Psihologija), Prirodno-matemetičkog fakulteta (Računarstvo i Informatika).

Prijavu za program Saznajte iz prve ruke – Idemo u gosti kompaniji Telenor možete izvršiti danas do 15 časova. Prijavu možete preuzeti ovde .

Više informacija o projektu možete dobiti na prezentaciji Univerzitetskog centra za razvoj karijere.

http://www.razvojkarijere.bg.ac.yu/

Izvor: Studentski svet