Home [njuz] «Kako studentske organizacije mogu da koriste EU Fond Youth in action»

«Kako studentske organizacije mogu da koriste EU Fond Youth in action»

32
0

 U organizaciji Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu, zahvaljujući uspešnoj saradnji sa kompanijom ABS Holding, 14.05.2008. biće održano predavanje  «Kako studentske organizacije mogu da koriste EU Fond Youth in action».
Evropska komisija, Evropski parlament i zemlje članice Evropske unije su se usaglasile da uspostave program "Mladi u akciji", koji efektivno postavlja pravni okvir za podršku neformalno obrazovnih aktivnosti mladih. Program će biti realizovan u periodu od 2007. do 2013.godine.

Ovo predavanje omogućiće predstavnicima i članovima studentskih i omladinskih organizacija da se, pre svega, upoznaju sa programom "Youth in Action"i saznaju koje vrste omladinskih projekata podržava, kako je moguće aplicirati za iste i još mnogo toga…

Na ovom predavanju možete saznati:

  -Šta je to Program "Mladi u akciji" i koje vrste omladinskih projekata podržava?

  -Koji su kriterijumi i rokovi za podnošenje projekata u okviru Mladi u akciji?

 -Gde i kako naći partnerske organizacije za svoj projekat

Predavanje će se održati 14.05.2008. sa početkom u 10 časova, zgrada Rektorata Univerziteta u Beogradu (sala 16, prvi sprat).

Prijave sa imenom, prezimenom, funkcijom, nazivom organizacije i kontakt telefonom možete poslati na office@razvojkarijere.bg.ac.yu