Home [konkursi] Nagradni konkurs za kratki film i video

Nagradni konkurs za kratki film i video

38
0

 U okviru kooperacionog projekta "Zlatni rudnik" ("Re-Opening a Gold Mine") koji podržavaju Švajcarski program za kulturu Pro Helvetia i SDC, Odbor za gradansku inicijativu iz Niša raspisuje nagradni konkurs za kratki film i
video "Najvažnija je ideja! 2". Pravo na ucešce imaju svi zainteresovani. Konkurs je otvoren za kratki film (low-fi, amaterski, studentski), kratki video (eksperimentalni video, video art) i animaciju. Radovi bi trebalo da budu u DVD ili DViX formatu i ne smeju biti stariji
od tri godine. Uz radove poslati licne podatke (ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona). Svaki ucesnik moze konkurisati sa najviše dva rada. Radove slati na adresu: Odbor za gradansku inicijativu, Svetozara Markovica 14A/I, 18000 Niš, Srbija.

Krajnji rok za prijem radova je 20. maj 2008 godine. Radovi ce biti pregledani i ocenjeni od strane žirija. Autori radova ce biti obavešteni o rezultatima konkursa do 31. maja 2008. godine.

Nagrade: Bice dodeljene diplome po kategorijama i prva nagrada festivala u iznosu od 200 €

Festival "?Najvažnija je ideja!" ce biti održan u Nišu i drugim gradovima jugoistocne Srbije pocetkom juna 2008. godine.

Za više informacija javiti se na +381 18 521 424 i mail ogi@ogi.org.yu ili
belimis@gmail.com (za naznakom "Najvažnija je ideja").