Home [zabavnik] Studirajte flertovanje

Studirajte flertovanje

40
0

 U želji da podstakne natalitet, politehnički fakultet Nge An u Singapuru pokrenuo je, uz podršku vlade, kurs na kome studenti uče sve što treba o flertovanju i ljubavnim vezama.Nastava obuhvata raznovrsne teme kao što su analiza ljubavnih pesama, četovanje na Internetu i upoznavanje. "Profesor kaže da ako me neki momak gleda u oči duže od pet minuta to znači da mu se sviđam i da imam šanse kod njega", izjavila je osamnaestogodišnja studentkinja listu "Strejts tajms".

Kurs "Razumevanje veze: ljubav i seksualnost" drži od oktobra 2007. predavač iz Sektora za društveni razvoj, u vladinoj agenciji za provodadžisanje.

U međuvremenu je postao tako popularan da fakultet razmišlja da angažuje još jednog predavača.
Kurs ima za cilj da studentima pomogne da shvate "osnove ljudskih odnosa" i da ih podstakne na sklapanje braka i osnivanje porodice.

Strahujući da bi starenje populacije moglo da naškodi privrednom rastu, vlada ovog grada-države već nekoliko godina ulaže napore u obrazovanje mladih naraštaja za odgoj dece i usvaja mere, kao što su poreske olakšice i dečji dodaci, sve sa ciljem povećanja nataliteta.

"Upoznajući se sa dinamikom i spletom raznih odnosa, studenti mogu efikasno da primenjuju strategije i tehnike koje će im obezbediti sadržajne i dugovečne veze", kazao je portparol singapurskog fakulteta.

(Tanjug)