Home [konkursi] Jednake mogućnosti za sve – Evropa u školi

Jednake mogućnosti za sve – Evropa u školi

51
0

 Ministarstvo prosvete i sporta Republike Srbije i Evropski pokret u Srbiji pozivaju Vas da se i ove godine uključite u likovno i literarno takmičenje EVROPA U ŠKOLI koje zvanično počinje 20. februara 2007. godine.
Tema takmičenja ove godine je "Jednake mogućnosti za sve", a takmičenje se vrši po starosnim grupama, s tim što svaka grupa ima zadatu podtemu.

Ocenjivanje radova vršiće se u tri stepena:

Školska takmičenja koja se završavaju 13. aprila 2007. godine. Svaka škola šalje po tri prvoplasirana rada iz svake starosne grupe odgovarajućoj školskoj upravi Ministarstva prosvete i sporta. Svaki rad mora da bude praćen i popunjenim formularom Evropa u školi
Regionalno takmičenje (školske uprave MPS) koje se završava 27. aprila 2007. godine. Svaka školska uprava šalje po tri najbolja rada iz svake starosne grupe u sedište Evropskog pokreta u Srbiji, Kralja Milana 31, 11 000 Beograd.
Nacionalno takmičenje koje se završava 14. maja 2007. godine otvaranjem izložbe najboljih radova u galeriji Studentskog kulturnog centra i predajom nagrada. Nacionalni žiri činiće predstavnici Ministarstva, Evropskog pokreta u Srbiji, javne ličnosti…
Evropski pokret u Srbiji obezbedio je i nagrade za najbolje – diplome za učesnike nacionalnog takmičenja, knjige, novčane nagrade, putovanja u Nemačku na susrete dobitnika nagrada.

Sve dodatne informacije možete dobiti od koordinatora projekta Nebojše Milenkovića na telefon 011/3640-174