Home [treninzi] Case Study Show

Case Study Show

53
0

 Organizacija ESTIEM (European Students of Industrial Engineering and Management) i Fakultet organizacionih nauka u Beogradu pruzaju priliku studentima da ostvare direktan kontakt sa vodecim kompanijama kao sto su Uniqa, Coca-Cola, Milšped Office Solutions, Daimler Chrysler, L’oreal, kao i neprocenjivo iskustvo za dalje snalazenje u svetu biznisa.

Svi zainteresovani studenti u periodu od 26. 03. do 15. 04. na www.css.estiem.org.yu mogu pogledati program i popuniti prijave za učešće na Case Study Show nakon čega će se znati ko je prošao selekciju i ko će dobiti studiju slučaja čije će rešenje, do koga će doći zajedno sa članovima svog tima, prezentovati u toku prva dva dana projekta. Studenti koji se budu najbolje pokazali na prezentaciji svog rešenja, biće učesnici radionica koja će se održavati trećeg dana događaja.Oba kruga selekcije vrše odgovorna lica iz velikog broja kompanija učesnica.

Prezentacija Case Study Show-a održaće se 5.aprila na FON-u, kada će se, pored organizatora, studentima obratiti i Dekan Fakulteta organizacionih nauka, prof. dr Nevenka Žarkić-Joksimović.