Home [zabavnik] Srpska Nova godina u Expo centru

Srpska Nova godina u Expo centru

57
0

 U Expo centru za Srpsku Novu godinu nastupiće Beni Benasi (Benny Benassi) i Iv larok (Yves Larock), kao i brojni domači di džejevi.Za dobar provod i kvalitetnu muziku za Srpsku Novu godinu pobrinuće se Benny Benassi, čovek koji iza sebe ima velike svetske hitove poput: „Satisfaction“, „Able to love“, „Who's your daddy?“

Pored njega nastupiće i Yves Larock, ali i domaći tim Selected DJ-eva, a mesto održavanja ovog događaja je EXPO centar / Španskih boraca 74A, Novi Beograd.

Karte se u pretprodaji mogu naći po ceni od 1.100 dinara, a prodajna mesta su: Bilet servis, Tiketlajn, Mamut i sva prodajna mesta IPS i Komtrejd prodavnica.
Benny Benassi

Prvi album koji je Beni Benasi izdao pod nazivom “ Hypnotica” doveo ga je na sam vrh svetskih top lista. Najznačajniji singl sa ovog albuma “Satisfaction” je 2002. godine postao drugi najprodavaniji singl u UK, zauzeo je prvo mesto na zvaničnom Dance Chart-u u Francuskoj i drugo u Nemačkoj itd.
Drugi singl “ Able to Love” popeo se na 5. mesto zvanične evropske top liste, a sam album stigao je do top 5 u Francuskoj.

Sa svojim rođakom Aleom, Beni je producirao projekat "Bennasy Bros", na kome je radio sa vokalnim duetom “The Biz“, sa kojima je sarađivao i na svom prvom albumu. Beni je prvi Evropljanin koji je mixovao neku od "Subliminal Sessions" kompilacija (VI).

Kada ne radi u studiju, gostuje po svetskim klubovima u svom prepoznatljivom DJ stilu.
Yves Larock

Iv Larok je potpuno samouki DJ, koji je svoj uspeh doživeo zahvaljujući veoma popularnom klubskom hitu iz 2005. godine „Zookey“. Ovom numerom koja je potpisana od strane izdavačkih kuća "Defected" i "Africanism", napravio je spoj rege, haus i zouk ritmova i lansirao je pravo na haus muzičku scenu.

Na početku 2007. godine Iv je izbacio novi letnji hit „Rise up“, pri čemu se ponovo vezao za kombinovanje rege i haus zvuka. Za ovu haus numeru sarađivao je sa Jabom, rege vokalistom i liderom grupe “Moonraisers”.

Iv Larok sebe smatra pre producentom nego disk džokejom. Njegova kreativnost i strast prema muzici primećena je i od strane njegovih kolega, kao što su: Bob Sinkler i Pit Tong.

Izvor:B92