Home [njuz] Flaster na guzi podstiče na seks

Flaster na guzi podstiče na seks

291
0

 Intrinsa je prvi proizvod za povećanje ženskog libida. Reč je o flasteru koji u krvotok šalje testosterone, ne bi li kod žena podstakao seksualne maštarije i pobudio želju za seksom. Intrinsa, flaster namenjen podizanju ženskog libida, trebao bi se uskoro naći u prodaji.
To je prvi od 20 'lekova' koji su trenutno u razvoju, a trebali poboljšati seksualni život žena. Ovaj flaster, koji se lepi na guzu, trebalo bi stimulirati seksualne maštarije kod žena i tako ih podstaći ih na seks.

Istraživanja su pokazala da se kod žena koje koriste flaster češće javlja želja za seksom, a on deluje tako da preko kože ispušta testosterone u krvotok.

Ovi flasteri će poput Viagre biti dostupni samo na recept, ali nije poznato koja je dijagnoza potrebna da bi doktor propisao ovaj ''lek''.

Doktori, uglavnom muškarci, s oduševljenjem pozdravljaju ovaj novi proizvod.
''Bar će žene imati nešto raditi preko vikenda. Ovo je prvi lek koji će uticati na ženski libido'', kaže Phillip Hodson seksualni savetnik i autor knjige How to Make Great Love to a Woman.

''Postoje žene koje kažu da nisu više zainteresirane za seks i njihova razina testosterona je veoma niska. Te žene će navjerojatnije doživeti preporod svog spolnog života'', dodaje.

No nedostatak testosterona je jedini problem koji ovaj flaster rešava. Žene čiji je nizak libido posledica emocionalnih problema trebat će rješenje potražiti na nekom drugom mjestu.

Ovaj "revolucionarni" proizvod razvio je Procter & Gamble, a prodaju je odobrila Evropska komisija za lekove. U aotekama će se naći u julu.