Home [zabavnik] Izaberite najbolje u 2007. godini!

Izaberite najbolje u 2007. godini!

57
0

 Od  20. decembra 2007. godine počinje glasanje za dodelu prvih Chillout & Kontra nagrada. Vođeni činjenicom da u društvu postoji veliko odsustvo inicijative od strane raznih institucija kulture, udruženja umetnika, muzičara, distributera itd., a u cilju što jasnije i agresivnije promocije kulture i kulturnih vrednosti u našoj zemlji

Chillout internet magazin, Kontra produkcija i istoimeni internet magazin, pokrenuli su ambicioznu inicijativu dodele godišnjih nagrada.

Ove nagrade dodeljivaće se u nekoliko kategorija: pojedincima, organizacijama, udruženjima i svima onima za koje publika presudi da su svojim radom i zalaganjem obeležili prethodnu kalendarsku godinu.

Glasanje će se vršiti na sajtu Chillout magazina, na adresi nagrade.chillout.co.yu i sajtu Kontra magazina na adresi www.nagrade.kontra.org.yu i to u sledećim kategorijama: Najbolji album, Najbolji singl, Najbolji spot, Najbolji domaći filmski festival, Najbolji koncert, Najbolja žurka_DJ nastup, Najbolji klub, Najbolji film, Najbolja predstava, Najbolja TV i radio emisija iz oblasti kulture, muzike, filma, popularne kulture…

Među izvođačima sa njaviše nominacija su Amy Winehouse, Foo Fighters,Red Hot Chili Peppers, The Killers, Arctic Monkeys, Klaxons, Linkin Park, Bruce Springsteen. Od domaćih album na lsiti su album sastava Disciplin A Kitchme, Partibrejkers, Garibor, Plasma-Arc Machining, Ortodox Celts – One, Two, 5, Sunshine, Dža ili BU, Iskaz, Sky Wikluh i Sweeper. Među nominovanim filmovima ove godine su se našla blocbuster ostvarenja poput Simpsonovi na filmu, Cool momci, Transformers, ali i autorska ostvarenja poput filmova Control, Persepolis, California Dreamin kao i domaći filmovi Četvrti čovek, Hadresfild, Agi i Ema, Klopka i Odbačen. Na listi se nalazi i vliki broj koncerata i žurki koje su održane u našoj zemlji kao i TV i radio emisije TV Metropolis, B92, Studija B, RTS, TV Fox, TV Enter, TV Avala i radija Beta RFI.

Nagrade za posetioce
Svi posetioci sajta koji budu glasali biće u mogućnosti do dobiju jednu od nagrada. Po proglašenju pobednika u kategorijama u kojima se glasalo proglasićemo i dobitnike nagrada. Rang lista posetioca biće napravljena po sistemu u kome će prvu nagradu dobiti posetilac sajta koji je uspeo da svojim glasanjem predvidi najveći broj pobednika u kategorijama za koje se glasa.

Nagrade su:
CD izdanja koje dodeljuje izdavačka kuća Mascom Automatic
DVD izdanja, majice, dukseve, kačketi itd. koje dodeljuje Tuck
DVD izdanja koje dodeljuje Taramount Film
DVD izdanja koje dodeljuje MegaCom Film
Knjige koje dodeljuje Portalibris
Knjige koje dodeljuje Narodna knjiga
3x 2 ulaznice za novogodišnju žurku Širom zatvorenih očiju

Pravila Glasanja
Glasanje počinje 20. decembra 2007. i traje do 20. januara 2008. godine. Može se glasati samo jednom. Prilikom glasanja dužni ste da ostavite svoje puno ime i prezime, validan e-mail i broj mobilnog telefona. Ukoliko glasate više puta vaši glasovi neće biti prihvaćeni već će program u ukupne rezultate automatski uključiti prvo glasanje koje ste obavili na sajtu. Nepotrebno je glasati na oba sajta, jer će se uzeti u obzir samo jedno glasanje koje ste obavili.

Proglašenje pobednika
Pobednike ćemo proglasiti krajem januara u emisiji Neviđeno radija B92. Pored nagrada za posetioce sajta koji glasaju za Najbolje u 2007. godini svi nagrađeni u 10 nominovanih kategorija dobiće specijalne nagrade. Više detalja o nagradama za pobednike otkrićemo sredinom januara 2008. godine, neposredno pred završetak glasanja.

Dobitnike ulaznica za novogodišnju žurku Širom Zatvorenih očiju proglasićemo 27. decembra.

Glasanje traje do 20. januara 2008. godine.

GLASAJTE NA WWW.NAGRADE.KONTRA.ORG.YU