Home [konkursi] Knjizevni konkursi Ministarstva za dijasporu Srbije – Arsenije Carnojevic

Knjizevni konkursi Ministarstva za dijasporu Srbije – Arsenije Carnojevic

50
0

 MINISTARSTVO ZA DIJASPORU REPUBLIKE SRBIJE SEKTOR ZA KULTURNU, NAUČNU, PROSVETNU I SPORTSKU SARADNjU SA DIJASPOROM raspisuje KONKURS Za književnu nagradu " ARSENIJE ČARNOJEVIĆ " . Nagrada " Arsenije Čarnojević " dodeljuje se za objavljeno književno delo autora koji žive i stvaraju u dijaspori i pišu na srpskom jeziku.

Uslovi konkursa

Pravo učešća na konkursu imaju književna dela koja su predložena od strane izdavačkih kuća, udruženja i organizacija iz dijaspore i matice.

Pismene predloge i primerak književnog dela dostaviti najkasnije do 15. decembra 2007. godine, na adresu: Ministarstvo za dijasporu, Sektor za kulturnu, naučnu, prosvetnu i sportsku saradnju sa dijasporom, 11000 Beograd, ul.Vase Čarapića 20, sa naznakom – Za konkurs " Arsenije Čarnojević "

I

KONKURS
Za književnu nagradu " STOJAN STIV TEŠIĆ "

Nagrada " Stojan Stiv Tešić " dodeljuje se za objavljeno književno delo autora koji žive i stvaraju u dijaspori i pišu na stranom jeziku, odnosno na jeziku države u kojoj žive.

Uslovi konkursa

Pravo učešća na konkursu imaju književna dela koja su predložena od strane izdavačkih kuća, udruženja i organizacija iz dijaspore i matice.

Pismene predloge i primerak književnog dela dostaviti najkasnije do 15. decembra 2007. godine, na adresu: Ministarstvo za dijasporu, Sektor za kulturnu, naučnu, prosvetnu i sportsku saradnju sa dijasporom, 11000 Beograd, ul.Vase Čarapića 20, sa naznakom – Za konkurs " Stojan Stiv Tešić "