Home [njuz] Ulaznice za Egzit 08 u pretprodaji

Ulaznice za Egzit 08 u pretprodaji

38
0

 Pretprodaja ulaznica za "Egzit 08" počinje u subotu, 8. decembra u 12 časova. Naručivanje će u ovom periodu biti moguće isključivo preko sajta Festivala.Cena ulaznice za "Egzit 08" u pretprodaji je 5490 dinara, dok će karte u redovnoj prodaji biti oko 30% skuplje, kako su organizatori najavili, i koštaće 7790 dinara.

Broj ulaznica u pretprodaji je ograničen, a s obzirom na veliko interesovanje za "Egzit 08" – naročtio posetilaca iz inostranstva – organizatori očekuju da će ulaznice biti rasprodate dosta pre održavanja festivala.

Ulaznice je u pretprodaji moguće naručiti na internet adresi "Egzita", gde se ujedno mogu naći i sve dodatne informacije o ulaznicama, ali i o samom Festivalu.

Svaki kupac moćiće da preko "Egzitovog" sajta naruči maksimalno četiri ulaznice. Svi članovi "Maj Egzit" internet zajednice, koji su ranije nabavili svoju ulaznicu po prvoj, promotivnoj ceni od 4490 dinara, mogu da kupe još četiri, ali ovaj put po pretprodajnoj ceni od 5490 dinara.

Prodaja ograničenog broja ulaznica po promotivnoj ceni od 4490 dinara počela je 1. decembra, i kako su organizatori saopštili, čitav kontigent naručen je u prva tri sata prodaje.

Muzički festival "Egzit 08" održaće se od 10. do 13. jula 2008. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.