Home [treninzi] 1. Sajam omladinskih ideja

1. Sajam omladinskih ideja

40
0

 PAAD centar za sociokulturološke izuzetnosti je za period 05.12.-10.12. planirao da u okviru organizacije javnog dogadjaja u Novom Bečeju organizuje: "1. Sajam omladinskih ideja", pa Vas sve stoga najlepše molimo da ukoliko imate volje, želje i resurse uzmete učešće u realizaciji istog. Planiramo da na sajmu predstavimo:

omladinske organizacije, organizacije koje se bave mladima, projekti i programi za mlade, republičke, pokrajinske i lokalne institucije koje se na bilo  koji način bave mladima….

Ideja nam je da u holu Doma kulture opštine Novi Bečej postavimo štandiće koji bi se dolelili organizacijama koje žele da se njihov promotivni materijal na ovaj način distribuira. Organizacija može da pošalje svoje volontere koji bi distribuirali materijal svoje organizacije, ili pak da pošalju poštom, busom ili nekim drugim transportnim sredstvom pa bi naši volonteri njihov promotivni materijal delili. Naši volonteri mogu Vaš promotivni materijal deliti u Vašim promotivnim majcama, kačketima duksevima…za slučaj da ih imate, ili u našim PAADovim, promotivnim majcama ili u majcama kampanje izrade Nacionalne strategije za mlade "Zamisli život".

Osim štandića, organizator obezbedjuje izložbeni prostor u dve galerije, kao i mogućnost organizacije okruglog stola ili promocije eventualno neke brošure, knjige, ili debate na temu Vašeg projekta ili programa (ili šta vi mislite da treba), kao i videobim prezentacije i prezentaciju na plazma TV-u vaših programa, filmića, projekata….

Osim ovih pogodnosti nudimo i prostor kluba, u kojem se mogu realizovati recimo promotivne  radionice, galerijicu za izložbe ručnih radova vaših korisnika i slično. I na kraju, nudimo mogućnost realizacije Vaših performansa, prezentacija pozorišnih radionica u edukativne svrhe (poput forum i impro teatra i slično), za muzičke koncerte, etno muzike, rok muzike DJ produkcije, ili druge multimedijalne performanse i slično.

Za sve informacije možete nam se obratiti na 063 34 84 30 Saša Dujin projekt koordinator Regionalnog resurs centra izrade Nacionalne strategije za mlade, kao i na mejlove sasapaad@yahoo.com ili grupapaad@yahoo.com

Prijave slati do 30.11.2007. na pomenute e-mail adrese ili ih posaljite na fax 023 775 583 a prijava treba da sadrž:

  • ime i sedište organizacije
  • ime programa projekta
  • vrstu prezentacije (štandić, izložba, videobim prezentacija, performans ili…)
  • potrebna tehnika i ljudski resursi koje mi kao organizator treba da obezbedimo
  • da li naši ili vaši volonteri-ke vrše promociju (ako mi treba da obezbedimo volontere – koliko)
  • da li ćete dolaziti i koliko osoba?
  • da li želite da učestvujete (ili organizujete) u radionicama, okruglim stolovima, tribinama, debatama
  • da li hoćete da Vam se omoguće ulične akcije u funkciji promocije
  • neke druge specifične zahtevnosti….

MI obezbeđuejemo medijsku pokrivenost na lokalnim i regionalnim medijima, kao i izradu zajedničkog promotivnog materijala.

      Srdačno Vas pozdravljamo, u nadi da ćete nam se pridružiti u akciji promocije OMLADINSKOG AKTIVIZMA.