Home [treninzi] Seminar o IT resenjima za organizovanje i upravljanje u NVO

Seminar o IT resenjima za organizovanje i upravljanje u NVO

35
0

 U Beogradu će 27. novembra biti organizovan seminar o korišćenju savremenih IT rešenja u organizovanju i upravljanju nevladinim organizacijama, koji je namenjen menadžmentu NVO. Tom prilikom će biti identifikovane specifične potrebe civilnog sektora u upravljanju

a biće i predstavljeno IT rešenje uz pomoć kog se lako upravlja kontaktima, zakazanim sastancima, održanim telefonskim razgovorima, projektima, zadacima, kampanjama, i drugim aktivnostima.

Seminar organiziju Mikrokom d.o.o. i Privredna komora Srbije – Udruženje za informatičku delatnost.

Teme na seminaru:

  • Identifikacija problema i potreba NVO u poslovanju
  • Unapređenje poslovanja NVO primenom savremenih informatičkih rešenja
  • Problemi u upravljanju sa kontaktima, projektima, kampanjama, zadacima…
  • Kontrola procesa upravljanja
  • Kreiranje know-how baze
  • Princip dostupnosti podataka ma gde da se nalazite
  • Razgovor o tome kako primena ovog rešenja izgleda u praksi
  • Koliko je lako implementirati ovakvo rešenje?

Mikrokom d.o.o. je softverska kompanija koja je prepoznala potrebu organizacija sa velikim brojem kontakata, projekata, kampanja, sa velikim brojem članova, zaposlenih, stručnih i spoljnjih saradnika, da sve svoje aktivnosti skladišti na jednom mestu, kako bi one vremenom postale velika baza znanja (know-how).

Na taj način svi saradnici i zaposleni lako mogu da prate razvoj jednog projekta, istoriju kontakta sa nekim pojedincem ili organizacijom, da se lakše pripreme za sastanke, seminare, konferencije. Novi član, aktivista ili zaposleni se mnogo lakše upoznaje sa svim tekućim aktivnostima.

Menadžment organizacije može da prati aktivnosti svojih volontera, aktivista i saradnika ma gde da su, jer primena ovog rešenja omogućava pristup sistemu sa bilo koje lokacije sa Internet konekcijom.

Ovim seminarom želimo da pomognemo da se nevladinim organizacijama omogući upoznavanje sa savremenim softverskim rešenjima za upravljanje i organizovanje poslovanja, kako bi one lakše odgovorile potrebama savremenog doba.

Seminar će biti organizovan u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, u prostorijama Komore u ulici Terazije broj 23 u Beogradu.

Učešće na seminaru je besplatan. Broj mesta je ograničen.

Prijavu za učešće na seminaru poslati do 20. novembar 2007. godine na adresu bozicn@mikrokom.co.yu.

Srdačan pozdrav,

Nikola Božić

Project Manager

Mikrokom d.o.o.

Timočka 5, Beograd