Home [treninzi] NAV Akademija

NAV Akademija

39
0

 Microsoft Dynamics NAV je integrisano poslovno rešenje namenjeno malim i srednje velikim preduzećima. Ovaj poslovni softver poseduje sve funkcionalnosti neophodne za uspešno poslovanje u jednom preduzeću, od vođenja finansija, preko proizvodnje i magacina, pa do marketinga i planiranja budućeg razvoja.

Microsoft Dynamics NAV je primenjen u više od 60.000 kompanija koje posluju u 130 zemalja širom sveta, dok je u Srbiji sa velikim uspehom implementiran u preko 100 preduzeća. Poslovanje vezano za Microsoft Dynamics NAV u Srbiji raste na godišnjem nivou stopom od preko 50 procenata, zbog čega postoji velika potreba za novim kadrovima.

Microsoft u Srbiji želi da investira u naše mlade i perspektivne ljude i zato organizuje besplatnu NAV Akademiju. Ova specijalistička obuka obuhvata intenzivna osmočasovna predavanja i vežbe tokom četiri nedelje koje će pomoći polaznicima da savladaju sve funkcionalne celine Microsoft Dynamics NAV rešenja. Po završetku NAV Akademije polaznici su obučeni i spremni za rad i dalje usavršavanje u implementaciji Microsoft Dynamics NAV poslovnog rešenja.

NAV Akademija se realizuje u saradnji sa Centrom za edukaciju i stručno obrazovanje Privredne komore Srbije i započinje sa radom 26. novembra. Predavači dolaze iz vodećih domaćih Dynamics NAV partnera (Spinnaker, NPS, Adacta i SRC.SI), a jedan deo kursa držaće i svetski priznati NAV konsultant koji dolazi iz Danske, zemlje u kojoj je nastao Dynamics NAV.

Tragamo za 15 diplomaca ili apsolvenata – ekonomista, menadžera, informatičara, inženjera – ukratko, za svima koji imaju potencijal i želju da se bave prestižnim i dobro plaćenim poslom implementacije Microsoft Dynamics NAV rešenja. Svi polaznici obuke po završetku NAV Akademije mogu besplatno da polažu ispit za dobijanje odgovarajućeg sertifikata, koji im može značajno pomoći pri dobijanju angažmana u vodećim partnerskim firmama u Srbiji. Iskustva iz okolnih zemalja govore da čak 90 procenata polaznika NAV Akademije po završetku kursa dobija ponude za stalni posao u nekoj od kompanija koja se bavi implementacijom Microsoft Dynamics NAV rešenja.

Ako ste zainteresovani za stručno usavršavanje u domenu ERP rešenja i želite da iskoristite ovu odličnu šansu za lični uspeh i napredovanje, vaš CV sa propratnim tekstom pošaljite na e-mail adresu: navakad@microsoft.com najkasnije do 19. novembra. Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

Više informacija o Microsoft Dynamics NAV rešenju možete pronaći na Web lokaciji:  

 http://www.microsoft.com/scg/businesssolutions/default.mspx