Home [konkursi] Konkurs za rep talente

Konkurs za rep talente

46
0

rap.jpegIzdavačka kuća Multimedia Records i grupa Sunshine objavili su konkurs za najbolje ovdašnje rep talente.“Pozivamo sve bendove i pojedince hip hop i r&b orjentacije da pošalju svoje snimke do 1. decembra 2007. godine.

Svi pristigli radovi će se ocenjivati tokom decembra, a proglašenje pobednika biće svečano objavljeno 31. decembra” navodi se u njihovom saopštenju.

Najbolji bend ili solista će dobiti priliku da objavi CD za Multimedia Records (za koju već izdaju Marčelo, Đorđe Miljenović – Sky Wikluh, Susnhine…).

Pobednik konkursa će imati i priliku da se pojavi kao specijalni gost na beogradskom koncetu grupe Sunshine 14. februara 2008, a povodom njihovog povratničkog albuma Fight The Devil, koji MR objavila prošlog avgusta.

Ukoliko bude stigao dovoljan broj kvalitetnih snimaka, Multimedia Records najavljuje objavljivanje i CD kompilacije najuspešnijih bendova hip hopa i r&b-a u 2007. godini.

Tim povodom biće organizovana i dodela specijalnih nagrada, kao i koncertna promocija tog dela naše muzičke scene.

Potrebno je da materijal sadrži minimum tri numere koje (zajedno sa e-mailom benda/soliste i kontakt telefonom) treba da budu dostavljene na CD formatu na adresu:
Multimedia Records
Kapetan Mišina 16
11000 Beograd
(sa naznakom: “14 februar dan pobede i ljubavi”)