Home [treninzi] POZIV ZA UČESNIKE/CE STUDIJSKE POSETE SLOVENIJI

POZIV ZA UČESNIKE/CE STUDIJSKE POSETE SLOVENIJI

220
0

NAPOR raspisuje poziv za pet (5) omladinskih radnika iz ruralnih područja da učestvuju u studijskoj poseti Idriji (Slovenija) u maju 2021. godine. Studijska poseta deo je projekta “Under the Loupe: Rural youth work!” koji se realizuje u partnerstvu sa: Idrijom2020 (Slovenija), Institutom društvenih nauka (Beograd), Udrugom Prizma i Institutom društvenih nauka Ivo Pilar (Hrvatska), a sufinansiran je kroz program Erasmus+ Evropske unije.

Studijska poseta će se održati od 24. do 27. maja 2021. godine u Idriji (Slovenija). Traje 4 radna dana, uključujući putovanje. Troškovi učesnika, koji podrazumevaju organizovano putovanje, PCR i antigenske (HAT) testove, putno osiguranje, smeštaj i hranu, biće pokriveni kroz projekat.

Napomena *: U skladu sa situacijom izazvanom pandemijom SARS-CoV-2, postoji mogućnost odlaganja studijske posete za 2. nedelju juna (od 7. do 10. juna) 2021. Odabrani učesnici treba da rezervišu obe mogućnosti.

Radni jezik studijske posete biće engleski.

Više informacija o studijskoj poseti i profilu učesnika/ca možete pronaći u pozivu. Rok za apliciranje je 4. maj do 17h časova. Prijave se vrše slanjem prijavnog formulara na email: nedeljka.borojevic@napor.net

Za dodatne informacije možete kontaktirati Nedeljku Borojević putem e-mail: nedeljka.borojevic@napor.net ili na broj telefona: 061 6535060.