VIZUALIZATOR TRAŽI VOLONTERE!

0
SHARE

Interesuju te fotografija, dizajn, vizuelna umetnost i inovacije u ovim oblastima? Ambiciozna si, vredna i odgovorna osoba? Želiš svoja teorijska znanja da primeniš u praksi, vidiš kako funkcioniše realno radno okruženje i razviješ svoje organizacione veštine?
Ako je tvoj odgovor DA, prijavi se i postani deo dinamičnog i kreativnog tima volontera Festivala fotografije VIZUALIZATOR!

VIZUALIZATOR je multidisciplinarni događaj, organizovan od strane Centra za razvoj fotografije, čiji je cilj unapređenje foto-industrije i uspostavljanje mreže domaćih i stranih profesionalaca i mladih koji žele da grade karijeru u oblasti fotografije, menadžmenta, medija i umetnosti. Tražimo volontere-saradnike, koji će učestvovati u organizaciji festivala i time steći dragocena praktična iskustva, kao i kontakte sa domaćim i stranim učesnicima i stručnjacima iz oblasti fotografije, dizajna i medija.
Festival se ove godine održava u periodu od 18. novembra do 5. decembra.

Ko može da se prijavi i kako?
Mogu da se prijave svi zainteresovani i odgovorni mladi ljudi, koji su spremni da svoje vreme posvete intenzivnoj organizaciji ovog kulturnog događaja, tako što će poslati svoje ime i prezime, CV i motivaciono pismo na mejl budicrfvolonter@gmail.com. Prijave možete slati do 20. septembra u ponoć.

Ukoliko si student, nudimo ti mogućnost da se tvoj volonterski angažman na festivalu računa kao stručna praksa, pri čemu ćeš dobiti potvrdu o učešću.
Za dodatne informacije, pišite nam na budicrfvolonter@gmail.com