Home [akcija] Poziv na novo onlajn druženje – Zum kaficu – 45 minuta sa...

Poziv na novo onlajn druženje – Zum kaficu – 45 minuta sa karijernom savetnicom CzRK – Kako da se predstavite poslodavcu na najbolji način?

238
0

Muči vas trema pri predstavljanju na razgovoru za posao ili praksu?

Niste sigurni kako da se pripremite za konkurisanje kod poslodavca?

Pozivamo vas na novo onlajn druženje u utorak 16. juna

Postavite nam pitanje ili dilemu koju imate po pitanju predstavljanja poslodavcu i daćemo vam odgovor ili savet u okviru nove Zum kafice 16.juna sa početkom u 12 časova, tokom koje možete da porazgovarate sa našom karijernom savetnicom Marijom Jovanović.

Marija radi na poziciji koordinatora saradnje sa poslodavcima pri Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i ima više od deset godina radnog iskustva na poslovima karijernog informisanja, savetovanja i povezivanja studenata sa poslovnim svetom.

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu na svim nivoima studija i onima koji su završili studije u protekle dve godine.

“Zoom kafica   – 45 minuta sa … ” predstavlja novi  onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji smo razvili u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.

Na prethodnim zum kaficama bilo je reči o psihološkim izazovima u doba izolacije, razvoju karijere u doba neizvesnosti, pronalaženju i prijavljivanju za studentske prakse, razvoju karijere u oblasti društveno odgovornog poslovanja i karijeri u oblasti razvoja Brenda poslodavca. Audio snimci realizovanih razgovora dostupni su na YT kanalu Centra za razvoj karijere. Uskoro novi sagovornici i nove teme.

Voleli bismo da druženje organizujemo oko pitanja i dilema koja Vas zaokupljuju.   Molimo vas, pošaljite nam svoja pitanja kroz formu za prijavu i pokušaćemo tokom druženja da odgovorimo na što veći broj njih.

Prijavite se na linku: http://skr.rs/9Kh najkasnije do utorka ujutru da bi vam poslali link za pristup.