Home [njuz] ONLINE PANEL: Dostupnost kvalitetnog obrazovanja tokom COVID – 19 pandemije

ONLINE PANEL: Dostupnost kvalitetnog obrazovanja tokom COVID – 19 pandemije

131
0

ONLINE PANEL “Dostupnost kvalitetnog obrazovanja tokom COVID – 19 pandemije” u organizaciji  Fondacije Ana i Vlade Divac i Fondacije Centar za demokratiju održaće se u petak, 22.maj 2020.godine u 11 časova.

Cilj panela je konstruktivan dijalog predstavnika Ministarstva u Vladi Republike Srbije, civilnog društva, predstavnika stručne javnosti i medija o različitim aspektima obrazovanja u vanrednom stanju, uvedenom u Republici Srbiji kao i uticaju pandemije na obrazovanje u Republici Srbiji. Učesnici će se osvrnuti na iskustvo koje smo stekli u proteklom periodu i diskutovati na mogući razvoj kvalitetnog obrazovanja dostupnog svima.

Molim Vas da se registrijute: https://fondacijadivac.civicatalyst.org/SDG4_SR#

Panel se organizuje u okviru projekta SDG 4 ALL – Ciljevi održivog razvoja za sve uz podršku vlada Švajcarske Konfederacije i Savezne Republike Nemačke u saradnji Fondacije Ana i Vlade Divac, Centra za visoke ekonomske studije i Beogradske otvorene škole i sa partnerima: Fondacija centar za demokratiju, Timočki omladinski centar i Beogradski fond za političku izuzetnost.