Home [njuz] Zum kafica – 45 minuta sa Anom i Jelenom,  karijernim savetnicama  Centra...

Zum kafica – 45 minuta sa Anom i Jelenom,  karijernim savetnicama  Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu 

132
0

Pozivamo vas na  novo onlajn druženje  Zum kafica – 45 minuta sa Anom i Jelenom,  karijernim savetnicama  Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu 

Ako sve češće razmišljate:

Na završnoj sam godini, trebalo bi da pronađem praksu, ne znam odakle da počnem?

Šta znači aktivna potraga za radnim iskustvom u struci?

Šta možemo očekivati od prakse, a šta ne?

prijavite najkasnije do utorka 19. maja do 9 ujutru

popunjavanjem formulara za prijavu  http://skr.rs/pbw

Inspirisani vašim interesovanjem za temu kako do prakse, odlučili smo da treće online druženje provedete u razgovoru sa našim karijernim savetnicama Anom i Jelenom. Obe imaju više od deset godina iskustva u organizovanju praksu u saradnji sa različitim kompanijama, u procesima predselekcije kandidata i CV klinikama. One će se potruditi da pruže odgovore na sva vaša pitanja koja postavite kroz formular za prijavu.

Jelena Kurjak radi na poziciji koordinatorke programa informisanja i savetovanja. Takođe, razgovara sa studentima o radnoj biografiji, pripremi za intervju za posao/praksu, mogućnosti za stipendiranje i ostalim temama koje se tiču razvoja karijere tokom studija.

Ana Janković Barović je koordinator programa karijernog obrazovanja i psihoterapeut. Bavi se karijernim i psihološkim savetovanjem studenata i uspešno vodi kurs Veštine upravljanja karijerom.

“Zoom kafica – 45 minuta sa … ” predstavlja novi onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih. Uskoro novi sagovornici i nove teme.

Voleli bismo da druženje organizujemo oko dilema koja Vas zaokupljuju.

Postavite nam pitanja na koja biste želeli da dobijete odgovor unapred.