Home [treninzi] Razvij zelenu biznis ideju i postani Eko-preduzetnik

Razvij zelenu biznis ideju i postani Eko-preduzetnik

761
0

Ekološka organizacija ImpactEco ambicioznim mladim ljudima pruža priliku da prisustvuju akademiji Eko-preduzetnik. Učesnici će steći znanja i veštine neophodne za pokretanje startup-a koji će doprinositi stvaranju pozitivnih ekoloških promena u našoj zemlji.

Cilj projekta Eko-preduzetnik je rad na razvoju zelenih biznis ideja, čime će se uticati na rešavanje ekoloških problema naše zemlje u oblasti obnovljivih izvora energije, reciklaže, zaštite biodiverziteta, održivog razvoja i smanjenja zagađenje vode, vazduha i zemljišta

Akademiju će pohađati 30 polaznika, mladih između 18 i 30 godina, koji su ekološki osvešćeni i imaju inicijativu za pokretanje sopstvenog zelenog biznisa. Delegatima se pruža mogućnost da uče o kreiranju biznis plana, formiranju budžeta, vođenju tima i marketingu, informišu se o trendovima u sferi ekologije i održivog razvoja, ali i čuju iskustva uspešnih preduzetnika. Stečeno znanje će primeniti na poslednjoj radionici, u okviru studije slučaja.

Projekat će se realizovati u Centru za promociju nauke tokom četiri dana, od 11. do 14. decembra. Predavanja će držati eksperti iz relevantnih oblasti, a partner projekata je Doncafe.

Učešće na akademiji je besplatno. Svaki učesnik koji bude prisustvovao događaju tokom sva četiri dana dobiće sertifikat koji izdaje ImpactEco organizacija.

Ukoliko želiš da se upustiš u eko-preduzetničku avanturu, prijavi se ovde. Rok za slanje prijave je 6. decembar u 23h.

Za sve dodatne informacije možeš pisati na: office@impacteco.org.

ImpactEco je ekološko udruženje koje se bavi održivim razvojem i zaštitom životne sredine kroz aktivizam i podsticanje informisanosti građana o značaju ekologije. Njihovi stilovi edukovanja i uključivanja svih uzrasta u borbu za zdraviju životnu sredinu dizajnirani su tako da budu dostupni, korisni i odmah primenjivi, ali i da generišu radoznalost, entuzijazam i želju za promenama.