Home [akcija] Takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja High School Case Competition

Takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja High School Case Competition

266
0

U periodu od 6. do 13. decembra, na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu održaće se High School
Case Competiton, takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja namenjeno srednjoškolcima. Iza ovog projekta, u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka, stoji najbolja sudentska menadžment konsalting organizacija u regionu, Case Study Club.

Više od 50 timova koje čine učenici srednjih škola iz Beograda i njegove okoline imaće priliku da rešava realan poslovni problem, zadat od strane kompanije koja podržava projekat. Svečano otvaranje projekta i predstavljanje studije slučaja održaće se 6. decembra, nakon čega će uslediti radionice edukativnog karaktera, gde će učesnici steći znanja i veštine potrebne za rešavanje zadatog problema.
Svoje ideje i rešenja prezentovaće 10. decembra pred stručnim žirijem, a timovi koji se budu plasirali u finale imaće mogućnost konsultacija sa mentorima kako bi unapredili dalji rad. Finalno izlaganje najboljih timova i proglašenje pobednika održaće se 13. decembra.

Cilj takmičenja je da se učenicima srednjih škola približi koncept poslovanja, donošenja odluka i rešavanja problema kroz primer iz prakse. Tom prilikom steći će veštine korisne za budućnost, primenljive u svim sferama poslovanja, kao i mnoga poznanstva. Studentska organizacija Case Study Club poznata je po uspesima svojih članova na lokalnim, regionalnim i svetskim takmičenjima u
rešavanju poslovne studije slučaja, a kroz projekat High School

Case Competiton omogućava i srednjoškolcima da se u tome oprobaju. Sponzor ovogodišnjeg takmičenja je kompanija Zlatiborac. Pozivamo sve zainteresovane da se prijave i naprave svoje prve korake u svetu biznisa!
Više informacija, kao i prijavu za takmičenje možete pronaći na našim stranicama na Facebook-u (High
School Case Competition) i Instagram-u (@highschoolcasecompetition).