Home [konkursi] Diskobolos 2007

Diskobolos 2007

52
0

bitef.jpgJISA u saradnji sa predstavnicima vlade, privrednih komora, informatičkih društava, univerziteta, privrede i experata sa prostora zapadnog Balkana, otpočeli su redovne godišnje aktivnost na iznalaženju NAJKVALITETNIJIH OSTVARENJA U PRIMENI ICT – INFORMATIČKIH I KOMUNIKACIONIH TEHNOLOGIJA za priznanje DISKOBOLOS. Informatika i telekomunikacije odavno su stožer poslovnih uspeha svakog od nas. Stoga Jedinstveni informatički savez – JISA, već dvanaest godina promoviše poslovne rezultate, dodelom nagrade DISKOBOLOS u veoma svečanoj atmosferi, uz visoke zvanice, TV kamere i posebni program u hotelu Intekontinental Beograd.

Od ove godine u saradnji sa Evropskom privrednom komorom, Evropskom savetom ICT asocijacija, kao i komorama i ICT asocijacijama sa prostora zapadnog Balkana, priznanje Diskobolos dobilo je internacionalni karakter, a time i mesta u žiriju sada zauzimaju eminentni predstavnici ovih institucija.

Takođe, svi eksperti i stvaraoci koji se kvalifikuju u uži izbor za nagradu DISKOBOLOS automatski se evidentiraju u JISA internet bazu eksperata, čime dobijaju transparentnost prema svetskim bazama IFIP, CEPIS, ITSTAR, WITSA… a time i kvalitetnu šansu angažovanja u budućim sličnim projektima evropskih i drugih investitora.

Konkurs je otvoren do 20. Novembra 2007
Žiri će napraviti uži izbor kandidata do 28. Novembar 2007
Javna prezentacija užeg izbora je 06. Decembar 2007, Privredna komora Beograd, od 09.00 h
Svečano uručenje: 18. Decembar 2007, Hotel Interkontinental, od 20.00 h
Javnu prezentaciju i dodelu priznanja DISKOBOLOS uobičajeno prati preko 40 medijskih kuća.

I ove godine priznanja će biti dodeljena u ukupno 11 kategorija: Proizvodnja i projektovanje, Upravljanje, Društvene delatnosti, Finansije, Zdravstvo, Obrazovanje, Usluge, Stručni skupovi, RTV emisije, Izdavaštvo i Strani partneri.

Najčešći dobitnici DISKOBOLOS-a u proteklih 12 godina bili su: ZZI, DataLab i Spica iz Solvenije, Mreza iz Hrvatske, Gord Syst iz Makedonije, Institut Mihajlo Pupin, NIS Jugopetrol, Telekom, DKTS Pupin, EFG Nacionalna štedionica, Pexim, ŽTP, Institut za onkologiju, General Ekonomik, SBB, Fujitsu Siemens, SAP, Cisco, Oracle, INFOFEST, TELFOR, RTS, Mikroknjiga iz Srbije i dr…

Vaša ostvarenja sa kratkim opisnom primene i eventualnim dopunskim materijalima dostavite kancelariji JISA / 11000 Beograd, Zmaj Jovina 4, ili mailom na jisa@jisa.org.yu ili popunjavanjem obrasca na internet sajtu www.jisa.org.yu – diskobolos.

Izvor: pcmagazin.co.yu