Home Konkursi za rad Foto-konkurs za zaljubljenike u prirodu PRIRODA BEZ CENZURE

Foto-konkurs za zaljubljenike u prirodu PRIRODA BEZ CENZURE

265
0

U sklopu događaja EkoSPEKTAR, udruženje ImpactEco 19. septembra u „Madlenianumu“ organizuje izložbu najboljih radova fotografa iz Srbije.

 

Projekat EkoSPEKTAR je osmišljen kao networking događaj, čiji je istaknuti deo izložba tokom koje će biti predstavljeni najbolji radovi fotografa iz Srbije – fotografije koji svedoče o postojanju dva spektra u našoj životnoj sredini – jednog, koji je posledica negativnog delovanja ljudskog faktora, i drugog, koji postoji kada vodimo računa o prirodi i pronalazimo načine kako da koegzistiramo sa njom.Profesionalnim fotografima i ljubiteljimaosme umetnosti, koji inspiraciju pronalaze u prirodi, udruženje ImpactEco pruža mogućnost daplodovi njihovog kreativnog delovanjabudu izloženi pred predstavnicima institucija, organizacija i kompanijakoje posluju u domenu održivog razvoja i društveno odgovornog poslovanja, influenserima i medijima.

Svi koji želeda istaknu lepotu krajolika naše zemlje, ali i ukažu na njene delove koji postepenogube bitku sa bezobzirnim ljudskim navikama, mogu poslati svoje fotografije na: konkurs@impacteco.org.

Foto-konkurs je otvoren do 10. septembra u 20h.

Nije neophodno da fotografije budu zabeležene profesionalnim fotoaparatom. Broj poslatih fotografija nije ograničen.

Iskoristite priliku da utičite na širenje ekološke svesti ipružite svoj fotografski doprinos. Možda će upravovaši snimci bitiizloženiu “Madlenianumu”.

ImpactEco je ekološko udruženje koje se bavi održivim razvojem i zaštitom životne sredine kroz aktivizam  i podsticanje informisanosti o ekološkom značaju. Naše metode i stilovi uključivanja svih uzrasta u borbu za zdraviju životnu sredinu dizajnirani su tako da generišu radoznalost, entuzijazam i želju za promenama.