Home Konkursi za tvoju biznis ideju PRIJAVI SVOJU IDEJU NA NAJVEĆI KONKURS ZA MLADE DRUŠTVENE PREDUZETNIKE!

PRIJAVI SVOJU IDEJU NA NAJVEĆI KONKURS ZA MLADE DRUŠTVENE PREDUZETNIKE!

248
0

Ako imaš:
– ideju koja može da doprinese rešenju društvenog ili ekološkog problema
– između 15 i 30 godina
Social Impact Award konkurs je prava prilika za tebe. Ako prijaviš svoju ideju do 1.6.2019. postoji mogućnost da osvojiš edukaciju, mentora i finansijsku podršku koja će ti pomoći da svoju zamisao sprovedeš u delo.

Social Impact Award je najveće omladinsko edukativno takmičenje na temu društvenog preduzetništva. Organizuje se u 20 zemalja na tri kontinenta, a u Srbiji ovo takmičenje organizuje udruženje Razlivalište.

Razlivalište je neprofitna organizacija osnovana je 2014. godine sa idejom da mlade ljude u Srbiji upozna sa društvenim preduzetništvom, stvori ohrabrujuće okruženje i pruži podršku razvoju preduzetništva mladih.

Sve ideje prijavljene na SIA konkurs proći će ocenjivanje stručnog žirija, koji će izabrati 10 finalista. Timovi koji uđu u finale SIA takmičenja prolaze tri meseca intenzivnog rada na svom projektu, pri čemu će im biti obezbeđena edukacija i mentor, a nagradu dobijaju 3 najbolje ideje.

Social Impact Award je sa svojim saradnicima – Coca Cola HBC Srbija, Erste banka, Vip Mobile, L’oreal i GIZ YEP obezbedila:
– put na regionalni bootcamp u Skoplju kojim započinje SIA inkubacija
– nagradu od 1500 evra za sve pobedničke timove koju treba da iskoriste za
započinjanje svog biznisa
– mentorsku podršku i
– put u Ukrajinu na Internacionalni Social Impact Award Samit , kome će prisustvovati pobednici iz svih zemalja gde ovaj program postoji.

Konkurs Social Impact Award je otvoren do 1.6.2019!
Sada možeš da ostvariš svoje ideje, pomogneš društvu i postaneš društveni preduzetnik!

Kako da se prijaviš na SIA konkurs?
Lako – link za prijavu je ovde , a vodič za apliciranje možeš pronaći na ovom linku .

Za  inspiraciju i motivaciju prelistaj video prezentacije pobednika prošlih SIA konkursa. Popunjavanje aplikacije možeš da započneš kad želiš, bitno je da je završiš i pošalješ pre 1. juna 2019.

Srećno!