Home Usavršavanje iskusnih ONLAJN KURS ZA RAZVOJ KARIJERE STUDENATA

ONLAJN KURS ZA RAZVOJ KARIJERE STUDENATA

162
0

Koji su moji kvaliteti? Kako vidim svoju karijeru? Koje opcije mi stoje na raspolaganju? Kako se postavljaju karijerni ciljevi?  Kako i gde mogu da tražim posao?  Kako da se uspešno predstavim poslodavcu?

Ako su ovo neka od pitanja koja postavljate sebi, odgovor možete dobiti na onlajn kursu Veštine upravljanja karijerom koji je otvoren za sve zainteresovane studente fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Kurs traje pet nedelja i osmišljen je tako da studenti mogu da mu pristupaju kada i gde njima odgovara.

Kurs je besplatan i realizuje se na eLearning platformi Računarskog centra Univerziteta u Beogradu.

Sastoji se od različitih vežbi, video i audio materijala, zadataka, resursa za čitanje, koji zajedno čine jedinstveni paket čiji je osnovni cilj da studente osposobi za upravljanje karijerom, pripremi za uključivanje u tržište rada i pruži podršku u preuzimanju aktivne uloge u budućem karijernom razvoju.

Kurs je koncipirao tim Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, i uspešno se realizuje u “živoj” i onlajn formi od 2015. godine.

Kurs je do sada pohađalo ukupno više od 500 studenata, koji su kurs ocenili visokim ocenama u evaluacijama, a prema njihovim navodima ono što im se najviše dopalo je što su dobili podsticaj na razmišljanje, mogućnost da kroz anketu otkriju svoje želje, nacrtaju liniju svoje karijere u obliku reke i razbiju tremu prilikom samostalnog predstavljanja poslodavcu.

Početak kursa je planiran za prvu nedelju juna, a prijava je moguća do kraja druge nedelje od početka kursa na stranici www.razvojkarijere.bg.ac.rs/vuk.