Home Mladi su zakon! 16. januara “Igre bez granica” u Obrenovcu

16. januara “Igre bez granica” u Obrenovcu

122
0

Članovi Učeničkog parlamenta Tehničke škole iz Obrenovca, po drugi put, a ovoga puta  u saradnji sa parlamentarcima iz Gimnazije i Poljoprivredno-hemijske škole i drugarima iz Dnevnog boravka  za decu i omladinu ometenu u razvoju Obrenovac, organizuju sportski događaj “Igre bez granica”, za koji maštaju  da postane tradicionalan  susret srednjoškolaca u Obrenovcu.

“Igre bez granica” će početi tačno u podne, 16. januara, u velikoj hali Sportsko-kulturnog centra u Obrenovcu i zamišljene su kao nadmetanje sportskih ekipa tri obrenovačke srednje škole u sledećim disciplinama: košarci, odbojci, fudbalu, stonom tenisu, badmintonu i štafetnom poligonu.  Učešće u pojedinim disciplinama uzeće i  korisnici Dnevnog boravka iz Obrenovca.

Bez obzira na takmičarski koncept, suština ovog projekta je druženje, razmena iskustva i prihvatanje različitosti. Pravi cilj “Igara bez granica” je poruka svim mladima – da  udruženi mogu sve što požele.

Zato budite toga dana  na terenu ili na tribinama, jer i u drugarstvu i solidarnosti – nema granica.

Projekat se realizuje uz podršku Ministarstva omladine i sporta, kroz program “Mladi su zakon” i preko resurs centra Centar za građansko delovanje.