Home [akcija] Konferencija Fabrika Mladih Preduzetnika 2018

Konferencija Fabrika Mladih Preduzetnika 2018

180
0

Centar za razvoj ideja četvrti put zaredom organizuje konferenciju Fabrika mladih preduzetnika, u subotu 15. decembra u Svečanoj sali Gradske opštine Vračar od 11 do 16 časova. Delegati će imati priliku da kroz niz kratkih prezentacija uspešnih preduzetnika i panel diskusiju upoznaju svet preduzetništva i steknu neophodno samopouzdanje kako bi se i sami upustili u preduzetnički poduhvat. Konferencija je usmerena ka preduzetništvu koje u osnovi nije zasnovano na informacionim tehnologijama, već na takozvanim tradicionalnim delatnostima. Cilj konferencije je informisanje i motivisanje mladih da sprovedu svoje poslovne ideje u delo.

Konferenciju otvara prvi blok prezentacija posvećen preduzetnicima koji su se oprobali u oblasti proizvodnje hrane. Zatim će u okviru drugog bloka, svoja zanimljiva preduzetnička iskustva predstaviti preduzetnici iz oblasti proizvodnje pića. Nakon drugog bloka, uslediće panel diskusija čiji je cilj predstavljanje mogućnosti za uspeh u industriji društvenih i video igara u Srbiji. Poslednji blok prezentacija rezervisan je za dobre primere preduzetništva u oblasti turizma u urbanim sredinama.

Važan deo konferencije predstavlja povezivanje učesnika, predavača i panelista. Priliku za upoznavanje i razmenu ideja i iskustava delegati će imati tokom pauza za kafu i ručak.

Predavači i panelisti poseduju zavidno preduzetničko iskustvo i spremni su da ga podele kako bi pomogli budućim preduzetnicima da otklone nedoumice i hrabro krenu istim putem.

Kako biste se prijavili za učešće na Konferenciji, potrebno je da popunite formular koji se nalazi na sledećm linku – PRIJAVA.

Nakon pristigle prijave, biće Vam poslat mejl sa uputstvom za uplatu kotizacije.

Cena kontizacije za celodnevni događaj iznosi 500 dinara i uključuje:

  • Prisustvo događaju;
  • Paket materijala za delegate;
  • Ručak i osveženje tokom događaja;

Nakon izvršene uplate, delegati dobijaju potvrdu o učešću putem e-maila. Broj mesta je ograničen, a prijave su otvorene do popunjavanja kapaciteta.

Imena predavača i panelista biće predstavljena u narednim danima na sajtu – www.razvojideja.org.rs i stranicama Centra za razvoj ideja na društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn.

 

Požurite i obezbedite svoje mesto!