Home [stipendije] Sajam australijskog obrazovanja – Beograd

Sajam australijskog obrazovanja – Beograd

146
0

Agencija za obrazovanje Future Option vas poziva na Sajam australijskog obrazovanja 2018 “Gledaj u budućnost – Studiraj u Australiji” koji će biti organizovan u Beogradu 27.10.2018 u Hotelu Metropol Palace od 12:00 – 16:00 h.

Ulaz na sajam je besplatan, ali je registracija obavezna zbog ograničenog broja mesta.

Link za registraciju možete pronaći ovde.

Odličan obrazovni sistem i visok životni standard, Australiju čini iz godine u godinu sve popularnijom destinacijom za internacionalne studente. Rastuća ekonomija, prelepa klima i gradovi kao što su Melburn, Sidnej, Pert, koji su svake godine birani među top deset najboljih gradova za život na svetu, stavljaju Australiju na treće mesto u svetu po broju stranih studenata.

Pristutni će na sajmu imati priliku da saznaju sve o opcijama i uslovima studiranja u Australiji, čuju iskustva studenata iz čitavog regiona koji su završili ili se trenutno nalaze na studijama u Australiji i razgovaraju direktno sa predstavnicima australijskih obrazovnih institucija koji će biti prisutni.

Osim bitnih informacija o proceduri i uslovima upisa, posetioci će imati priliku da se informišu o dobijanju studentskih viza, radu u toku studija, studentskom životu i australijskoj kulturi i načinu života.

Registrujte se na linku.