Home [akcija] Poziv za konferenciju ,,Šest godina kasnije…“

Poziv za konferenciju ,,Šest godina kasnije…“

154
0

Grupa “Hajde da…”, u saradnji sa Evropskom fondacijom za mlade, a u partnerstvu sa Savetom Evrope i Kancelarijom poverenice za zaštitu ravnopravnosti, organizuje Konferenciju za organizatore Živih biblioteka – „Šest godina kasnije…“, koja će se 21. septembra održati u prostorijama Kancelarije za mlade Grada Beograda.

Konferencija ima za cilj  razmenu dobre prakse, evaluaciju prethodnog iskustva, kao i pripremu seta preporuka za buduće korake u razvoju ovog koncepta u Srbiji. 

Ideja konferencije je okupiti osobe sa iskustvom u organizovanju Živih biblioteka, što će doprineti jačanju mreže organizatora, kao i osiguranju kvaliteta i saradnje među organizacijama civilnog društva u Srbiji i institucija uključenih u projekat, kao i jačem uticaj na lokalne zajednice.
Na kraju konferencije, biće organizovana mini Živa biblioteka.


Pozivamo sve zainteresovane organizacije i pojedince/ke koji imaju iskustva u realizaciji ili učešću na Živim bibliotekama da pošalju popunjen prijavni formular do 5. septembra 2018. godine na mail suzana@hajdeda.org.rs

Izabrani učesnici/e biće obavešteni do 10. septembra 2018. godine. Svim izabranim učesnicima biće pokriveni troškovi puta, smeštaja (za učesnike koji dolaze van Beograda) i ishrane.

Više informacija o samoj konferenciji, kao i prijavni formular možete naći u prilogu.