Home Konkursi za tvoj projekat „Pokrećemo pokretače“ program Telekoma Srbija

„Pokrećemo pokretače“ program Telekoma Srbija

311
0

Pokrećemo pokretače“ je program Telekoma Srbija koji osnažuje institucije i pojedince da u svom okruženju pokreću pozitivne promene i motivišu druge da krenu tim putem. Kroz pojedinačne projekte „Stvaramo znanje“, „mts app konkurs“, „mts startap ubrzanje“ kompanija ulaže u sve pokretače novih i boljih društvenih promena jer veruju da stabilna podrška na samom početku može da im olakša put do novih saznanja i bude presudna za njihov dalji razvoj.

Primarna uloga Telekoma Srbija jeste da probudi radoznalost kod mladih i prepozna kod njih želju da postave nova pitanja, da iskorače izvan postavljenih okvira i stvore nešto novo. Kompanija nastoji da dopre do njih dok sede u školskim klupama, da ih podstakne da sebe zamisle kao stvaraoce, naučnike, inženjere, preduzetnike i da u starijem dobu postanu proaktivni i da teže ka ostvarenju svojih ličnih planova.

Telekom Srbija pokreće sve pokretače – bez obzira na dob, bez obzira na delatnost kojom se bave, bez obzira na to koliko će postići. Svi pokretači pokreću i sebe i druge da budu bolji, da budu hrabri i da pokušaju, jer će samo tako možda i uspeti.

Svake godine kompanija oprema  20 škola u Srbiji informatičkim kabinetima. Glasaj i ti za škole koje će dobiti nove računare na „Stvaramo znanje“

Ako si srednjoškolac i ideš u matematičko ili informatičko odeljenje, a znaš da programiraš, prijavi se na „mts app konkurs“.

Ako imaš dobar tim i ideju kako da razvijete tehnološku inovaciju, prijavi se na „mts startap ubrzanje“.

Misliš da si deo organizacije koja može da pokrene nešto na dobrobit svih u tvojoj zajednici? Pošalji svoju ideju.

Budi i ti pokretač!