Home [ volontiranje ] Letnji kamp “Kad porastem biću…” – prijave su otvorene do 31....

Letnji kamp “Kad porastem biću…” – prijave su otvorene do 31. maja u ponoć.

163
0

Letnja kamp revolucija “Kad porastem biću…” desiće se od 9. do 14. avgusta 2018. godine u Mokrin House-u. Okupiće 14 izuzetno motivisanih tinajdžera, uzrasta od 14 do 18 godina, učenika srednjih i osnovnih škola iz Južnog Banata. Avantura traje 6 dana i priža priliku mladim osobama da upoznaju sebe i svet oko sebe, nauče kako da pronađu informacije o zabavnim studijama i stipendijama koje menjajaju život, upoznaju svoje buduće mentore, nauče kako da uče kroz igru i od svojih vršnjaka, povežu se sa svojim vršnjacima koji misle da je učenje strava, i sretnu ljude koji su pokrenuli svoje biznise, pitaju ih šta god im padne na pamet i nauče kako oni to da urade, i na kraju samostalno donesu odluku šta žele da budu kad porastu.

Zvuči zanimljivo. Šta čekaš. Prijavi se popunjavanje formulara na našoj platformi: http://bit.ly/PrijaviSE Prijave su otvorene do 31. maja u ponoć.

Šta je Kad porastem biću program?

Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting zajedno sa svojim partnerima gradom Pančevom, Nacionalnom Asocijacijom Praktičara/ki Omladinskog Rada, Elekrotehničkom školom „Nikola Tesla“ i Tehničkom školom „23. maj“ iz Pančeva treću godinu za redom realizuje nagrađivani obrazovni program posvećen mladima, koji se bavi temama omladinskog preduzetništva, karijernog informisanja i savetovanja. Suština programa jeste osnaživanje mladih da samostalno i promišljeno donose odluke o pokretanju sopstvenog posla, nastavku karijere ili školovanja.

U međuvremenu,  Connecting sprovodi inspirativne Kad porastem biću… radionice u osnovnim i srednjim školama u Pančevu koje se bave temama karijernog savetovanja i društvenog preduzentištva i na njima mogu da učestvuju svi učenici/e koji su zainteresovani za kamp Kad porastem biću. Učesnici/e ovih radionica biće u prilici da se upoznaju sa konceptima obrazovanja za 21. Vek i preduzetništvom, čuju iskustva bivših učesnika/ca kampa i informišu se o načinu prijave za kamp.

Raspored možete pronaći na našoj platformi: http://www.connecting.org.rs/2018/05/07/inspirativne-radionice/)

Iskustva bivših učesnika/ca kampa možete pronaći na sledećem linku: http://bit.ly/tamaratodorovic

Više o programu Kad porastem biću… saznajte na platformi Connecting-a http://www.connecting.org.rs/.