Home [ volontiranje ] Traže se volonteri – udruženje Moj krug

Traže se volonteri – udruženje Moj krug

1508
0

Ispita i učenja ti je preko glave? Jedva čekaš da se sve napokon završi i da odeš na zasluženi odmor? Isto tako razmišljaju i naši drugari koji odrastaju u hraniteljskim porodicama i u domovima za decu bez roditeljskog staranja, međutim, njima treba naša podrška.

Sa kime ste vi vežbali množenje, učili o rekama Srbije, ponavljali lozu Nemanjića i radili domaći iz engleskog?

Da li si spreman da posvetiš sat do dva svog vremena nedeljno učeći sa jednim detetom tokom maja i juna?

Ukoliko je tvoj odgovor DA, pošalji nam svoje podatke (ime, prezime, broj mobilnog, mejl, koji si faklutet i godina) na mejl maja.marinkovic1511@gmail.com i vidimo se na INFO SASTANKU 7. maja od 18 časova u Centru Jaki mladi, Bulevar kralja Aleksandra 251.

Ukoliko se premišljaš i tebe želimo da vidimo na Info sastanku, kada ćeš dobiti sve informacije i odgovore na sva pitanja.

Mi smo udruženja “Moj krug”, prvo i jedino udruženje mladih koji su odrasli bez roditeljskog staranja. Jedna od naših aktivnosti je podrška u učenju deci koja odrastaju u domovima i hraniteljskim porodicama. U toku je konkurs za volontere koji će deci pomagati u učenju. Volonteri će proći osmočasovnu obuku, a onda u dogovoru sa našim koordinatorom volontera jednom do dvaput nedeljno deci osnovnoškolskog uzrasta pomagati u savladavanju školskog gradiva. Aktivnosti će se odvijati u domovima za decu bez roditeljskog staranja. Svaki volonter će raditi sa po jednim detetom do kraja školske godine. Volonterima će biti obezbeđene busplus markice kao i supervizijska podrška.