Home [ muviz ] Trejler za najnoviji film Breda Pita

Trejler za najnoviji film Breda Pita

47
0

brad_pitU susret premijeri filma Kukavičko ubistvo Džesija Džejmsa od strane Roberta Forda  koja će se održati u nedelju, 2. septembra na Venecijanskom filmskom festivalu, kompanija Warner Bros. Pictures pripremila je najnoviji trejler koji možete pogledati i preuzeti putem sledećeg linka http://movies.yahoo.com/movie/1808724433/video/3915891/

Vestern koji je režirao Endrju Dominik (Andrew Dominik) nalazi se u takmičarskom programu ovogodišnjeg Festivala a uloga najslavnijeg odmetnika Divljeg zapada poverena je Bredu Pitu.

Kao što je Bred Pit izvrstan izbor za ulogu Džesija, tako je dobro odabran i glumac koji likom podseca na istorijsku ličnost koja ga je ubila. Boba Forda u filmu tumaci Kejsi Aflek (Casey Affleck), mlađi brat, poznatijeg Bena Afleka.  

Film govori o Robertu Fordu, najmlađem članu bande, koji je u dogovoru sa vlastima eliminisao Džesija Džejmsa, ispalivši mu metak u leđa, dok je g-din Howard (ime pod kojim se bandit krio) nenaoružan stajao na stolici u svom domu i nameštao iskrivljenu sliku na zidu. Ali, ubistvo najpoznatijeg odmetnika Fordu nije donelo sreću. Premda je dobio obećanu amnestiju I novac od ucene, bio je svugde popljuvan kao bedni izdajnik, a nekoliko godina kasnije i ubijen u pucnjavi. Ironijom sudbine, Ed O’Kelly, šerif koji ga je ubio, bio je oženjen bliskom rođakom braće Janger, poznatih članova Džesijeve bande.

U ostalim ulogama nalaze se i Sem Separd (Sam Shepard), Meri-Luis Parker (Mary-Louise Parker), Džeremi Rener (Jeremy Renner), Pol Snajder (Paul Schneider), Sem Rokvel (Sam Rockwell) i Zoi Dešanel (Zooey Deschanel).

 {YouTubeVideo id=SDt9s3KWqls}