Home [njuz] Tuborg Loud & Clear – Andy Ward

Tuborg Loud & Clear – Andy Ward

54
0

andy_ward.jpgTuborg Loud & Clear poziva sve ljubitelje elektronskoh zvuka da nam se i ovog vikenda pridruže na promotivnoj žurci koja će obeležiti kraj Tuborg letnje sezone. Ulaznice za ovu žurku su besplatne i iste će se deliti putem kampanje i svih vrsta medija (jer su neophodne za ulazak), a promo timovi će određen broj karata takođe deliti po kafićima i klubovima.

Žurka je zakazana za 02. septembar od 22h, a Tuborg Green predstaviće internacionalnu DJ zvezdu Andy Ward-a uz domaću podršku Selected DJ-eva.

Ime Andy Ward prvi put se pojavilo 1993.godine na malom flyer-u za jutarnje žurke koje su se organizovale u klubu Marco Polo. Ovaj događaj je postao pionirski poduhvat dovodivši 500 klabera svakog vikenda na neponovljiv doživljaj. Vesti o novom Birmingemskom DJ-u brzo su se raširile i od tada ga smatraju za jednog od najboljih Soulful House DJ-a.

Od nastanka izdavačke kuće Soul  Heaven-a, Andy je njihov resident (nastupao je na njihovom otvaranju u “Ministry of sound”). U novembru 2003. Andy Ward je radio kao warm-up DJ "Little Louie" Vega-e i Kenny "Dope" Gonzalez-a ( Masters at Work) u klubu Southport Weekender. Taj nastup doneo mu je pozitivne kritike i od tada je njegova karijera u stalnom usponu.

Sedam godina Andy se predstavljao kroz radijsku emisiju na britanskoj radio stanici – Galaxy 102,2. Od kada se preselio u Španiju sa svojom porodicom, radi emisiju na TKO 91,9fm, ali se takođe posvetio i produkciji sa velikim uspehom.

Radio je za Strictly Rhythm, Masters at Work, Henry Street, Soundmen on Wax & 4 Liberty records, kao i za nekoliko drugih izdavačkih kuća. Takođe je jedan od osnivača Clean Cut Records. Za Defected Records izlazi njegova numera  “Strings of Life” koja mu je na UK Chart-u donela šesto mesto.