Home [akcija] Pokrenite treću čakru, prohodajte kroz život!

Pokrenite treću čakru, prohodajte kroz život!

198
0

Dolazi proleće, a sa njim i više sunčanih dana i aktivnosti u prirodi. Vreme je za detoksikaciju! A šta se dešava sa Vašim unutrašnjim Suncem? Ako Vam nedostaje smeha, radosti, energije, ako se često se razboljevate i digestivni sistem Vam ne radi najbolje, oslabljena treća čakra je vinovnik.

 

U subotu, 17. marta, sa početkom od 14 časova, u prostorijama centra ‘’Flow’’, u ulici Maršala Birjuzova 41 imaćete priliku da prisustvujete radionici na kojoj ćete dobiti praktične vežbe za jačanje Manipure (treće čakre), kao i teorijsku bazu za razumevanje rada iste.

Učestali siptomi slabe Manipure su hronični umor i manjak energije, depresija, slab imunitet. Takođe se mogu javiti problemi digestivnog sistema, slaba volja, osećaj nemoći, potreba za  manipulisanjem i dominacijom drugih, ljutnja i bes. Karakteristike jake Manipure ogledaju se najčešće u vitalnosti, osećaju entuzijazma i radosti, jakom imunitetu i dobrom zdravlju. Zdrav digestivni sistem, istrajnost i volja, osećaj lične moći i motivisanost izražene su kada radimo na trećoj čakri.

Praktični deo radionice obuhvatiće čas Hatha joge, dok je teorijski deo fokusiran na osnove i osobine Manipure. Nakon toga uslediće predavanje na temu motivacije i šta je to što nas pokreće i uveseljava u životu i kako jačanje treće čakre potpomaže ove procese. Radionicu će održati učitelj joge Vesko Minčić, koji je svoje znanje i iskustvo o jogi stekao u Bihar školi joge u Indiji. Zbog ograničenog broja mesta, prijave za radionicu možete izvršiti slanjem ličnih podataka (ime i prezime) na broj telefona +381 64 20 53 350. Cena učešća na radionici iznosi 1200 RSD. Participaciju možete uplatiti na mestu događaja.

Dođite i pokrenite u ova dva i po sata svoju treću čakru. Ona predstavlja našu sposobnost da se krećemo napred kroz život, da varimo ne samo hranu, već i emocije, životne pehove i život sam po sebi. Zbog toga je ova čakra od velikog značaja za organizam i zdravlje uopšte.