Home [konkursi] POZIV za organizacije/kzm/institucije u kojima će biti sprovedeni „Treninzi po meri lokalnih...

POZIV za organizacije/kzm/institucije u kojima će biti sprovedeni „Treninzi po meri lokalnih zajednica“

145
0

Pružamo vam šansu da preuzmete odgovornost, ispitate šta je potrebno vašoj zajednici, aplicirate i skrojite trening po meri vaše lokalne zajednice.
Mi ćemo doći i podržati vaš autentični aktivizam!!!

 

Cilj projekta je izgradnja kapaciteta ljudskih resursa u lokalnim organizacijama, neformalnim grupama, kzm ili institucijama s ciljem da se podrži njihov opstanak, rad i rast na lokalnom nivou. Pored toga, želimo da odgovorimo na potrebe civilnog društva za treninzima, kroz obezbeđivanje treninga koji će biti izabrani od strane zainteresovanih strana na lokalu.

U skladu sa ciljevima projekta, Grupa „Hajde da“ će pružiti šansu različitim organizacijama, neformalnim grupama, kzm i institucijama, iz pet gradova/opština/sela, da u partnerstvu „skroje“ trodnevni trening koji bi povećao kapacitet lokalne zajednice.

Teme treninga koje nudimo (vidi u prilogu) biće izabrane od strane organizacija/kzm/institucija, a moguće je predložiti i neke nove teme, u skladu sa potrebama zajednice, a koje će biti razrađene, kreirane i realizovane od strane našeg trenerskog tima.

Kako bi se prijavili na konkurs potrebno je da pošaljete popunjen Upitnik (u prilogu) u elektronskoj formi na suzana@hajdeda.org.rs, najkasnije do 25.03.2018. godine.

Selekciona komisija doneće odluku o izboru organizacija/kzm/institucija i kontaktirati izabrane najkasnije do 10.04.2018. godine.

Više o samo konkursu, kao i Upitnik, možete naći u prilogu.

Grupa „Hajde da…“, projekat „Autentični aktivizam po meri lokalne zajednice“ .sprovodi uz finansijsku podršku Međunarodnog centra Olof Palme.