Home [treninzi] Besplatne radionice za pisanje projekata – KA1 Erazmus+ mladi

Besplatne radionice za pisanje projekata – KA1 Erazmus+ mladi

106
0

Fondacija Tempus organizuje besplatne jednodnevne radionice sa ciljem pripreme organizacija i institucija iz Srbije za pisanje i podnošenje KA1 projekata mobilnosti u okviru omladinske komponente Nacionalnog poziva Programa Erazmus+ EU za 2018. godinu

 

Grupa za mlade Fondacije Tempus će organizovati jednodnevne radionice posvećene razvoju predloga projekata u okviru Ključne aktivnosti 1 (KA1) Mobilnost mladih (Omladinske razmene i Volonterski projekti) i od naredne godine po prvi put u okviru KA1 Mobilnost omladinskih radnika.

Radionice su namenjene predstavnicima organizacija civilnog društva, institucija, kancelarija za mlade i drugim akterima iz Srbije koje planiraju da konkurišu za KA1 projekte mobilnosti u okviru Nacionalnog poziva u roku 1. februar, 2018. godine.

Radionice će se organizovati u sledećim gradovima:

06. decembar – Beograd

20. decembar – Novi Sad

27. decembar – Leskovac

Sve tri radionice imaju isti sadržaj i pokrivaju iste teme. Učesnici radionice bi trebalo da budu osobe koje su u svojim organizacijama/KZM/institucijama odgovorne za razvoj i pisanje projekata. Učešće je besplatno, a obavezna je registracija, zbog ograničenog broja mesta.

Za više detalja i registraciju za radionice, možete posetiti stranicu Fondacije Tempus: http://erasmusplus.rs/radionice-mladi-ka1-dec2017/?langkl=lat