Home [treninzi] Konkurs za polaznike „Evropske škole debate“

Konkurs za polaznike „Evropske škole debate“

75
0

Projekat Evropske unije „EUTEKA – EU u vašoj biblioteci“ raspisuje konkurs za četvrtu generaciju polaznika „Evropske škole debate“.

Na konkurs se mogu prijaviti isključivo srednjoškolci i studenti.

 

Od kraja oktobra 2017. do februara 2018, polaznici škole će pohađati radionice o veštini debatovanja, argumentaciji i javnom nastupu, kao i radionice o funkcionisanju Evropske unije, evropskim institucijama i procesu EU integracija. Radionice će se održavati subotom.

Od ove godine radionice će se održavatii u Novom Sadu, Kragujevcu i Novom Pazaru, a kao i prethodnih godina u Beogradu i Nišu.

Predavači će biti treneri debatnih veština i najbolji učesnici debatnih takmičenja u Srbiji, kao i članovi Tima Evropa,  mreže nacionalnih eksperata na teme u vezi sa Evropskom unijom.

Troškovi putovanja za đake i studente i zdrugih gradova biće pokriveni.

Konkurs je otvoren do 20.10.2017. godine. Prijave se vrše isključivo putem online formulara koji možete pronaći na sledećem linku: https://goo.gl/forms/wawjBRkn5K4e7jby2

Svi podaci koji budu uneti u formular biće korišćeni samo i isključivo za potrebe konkursa i neće biti deljeni sa trećim licima.

Za maloletne polaznike programa koji budu odabrani za učešće na Evropskoj školi debate, potrebna je pismena potvrda roditelja za putovanje iz svogmesta do navedenih gradova.

Sva pitanja u vezi sa školom pošaljite na: skoladebate@euteka.rs ili nas pozovite na 063 385 129.