Home [akcija] Otvoren poziv za predavače Fizi Bizi Fest 7 // ROK za slanje...

Otvoren poziv za predavače Fizi Bizi Fest 7 // ROK za slanje prijave: 22. oktobar!

61
0

Fizi Bizi Fest 7 (FBF 7)  poziva sve zainteresovane mlade i odrasle da prijave predlog predavanja za sedmi festival nauke u Somboru!

Projektni tim Festivala odabraće uži izbor od 10 predavanja koje će biti deo programa, ali i napraviti proširenu listu u slučaju da neki od predavača iz nepredviđenih razloga mora da odustane od učešća!

 

Fizi Bizi je događaj  koji promoviše nauku među decom i mladima. Već 6 godina unazad na Festivalu se posebno ističu nadareni i talentovani mladi i deca sa sklonošću ka bavljenju naukom. FBF 7 podrazumeva jedan od najvažnijih obrazovnih događaja u gradu koji promoviše bavljenje naukom, on je mesto okupljanja talentovanih mladih, kao i stručnjaka koji se aktivno bave naučnim istraživanjima, te je jedinstvena prilika da se svi oni okupe na istom mestu.

Dosadašnji predavači  bili su nastavnici osnovnih i srednjih škola, profesori fakulteta, naučnici sa instituta: Prirodno-matematički fakultet Novi Sad, Biološki fakultet Beograd, Istraživačka stanica Petnica, Institut za biološka istaživanja ”Siniša Stanković”, Institut za onkologiju u Kamenici, Institut za nizijsko šumarstvo i životnu sredinu, OŠ ”Ivo Lola Ribar” Sombor, Pedagoški fakultet u Somboru, Gimnazija ”Veljko Petrović” Sombor i dr.

Festival ima šestogodišnju tradiciju i privlači sve više učesnika i posetilaca, te ove godine prerasta na međunarodni nivo.

Protekle dve godine poseta gradskom Festivalu nauke bila je iznad svih očekivanja! Festival je obuhvatio oko 400 učesnika (nastavnika, učenika, studenata, predavača i dr.) i više hiljada postilaca!

Pogledajte više na: FIZI BIZI FEST

Nadamo se da ćete prepoznati značaj Festivala kao najvećeg naučno-popularnog dešavanja u gradu i biti deo istog ove godine!

Prijavi se da budeš predavač na Fizi Bizi-ju!

Sve informacije naći ćeš u prijavnom formularu: PRIJAVNI FORMULAR

Organizatori obezbeđuju opremu, ručak, osveženje, promotivni materijal (majicu, bedž, blokčić, zahvalnicu).

Festival „Fizi Bizi Fest 7“ podržavaju Centar za promociju nauke, Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice i Grad Sombor, a organizatori su Centar za razvoj obrazovanja „Planeta“ i Gimnazija „Veljko Petrović“ Sombor.