Home [njuz] Ovo je tvoja prilika: Vruća stolica 2017

Ovo je tvoja prilika: Vruća stolica 2017

140
0

Slika za saopštenjeKako da napišem dobar CV? Da li sam previše izazovno obučena? Kako da ostavim dobar utisak na razgovoru za posao? Da li je to dovoljno? Sve su ovo pitanja koja muče svaku mladu osobu na samom početku karijere. Ukoliko i ti imaš slične dileme, Vruća stolica te priprema za tvoj najveći izazov do sada. Ovo je tvoja prilika!

 

Četvrtu godinu zaredom  FON-ov centar za razvoj karijere organizuje projekat Vruća stolica na Fakultetu organizacionih nauka. Studenti Beogradskog univerziteta biće u prilici da 27. maja prisustvuju zanimljivom projektu koji se bavi načinom selekcije kadrova. Ove godine tema predavanja obuhvata primenu Linkedin poslovne društvene mreže kao jednog od načina selekcije kandidata, koje će održati ugledni profesor sa Fakulteta organizacionih nauka prof. Mladen Đurić.

Da bi i ove godine Vruća stolica opravdala epitet interaktivnog projekta, akcenat je stavljen na radionice. Svi prisutni moći će da čuju korisne savete o pisanju CV-a, pravilnom izražavanju i ponašanju tokom razgovora za posao. Radionice će voditi:

  • Zoran Birčanin i Marko Babić iz kompanije Wurth Srbija sa temom: Proces regrutacije i selekcije,
  • Tanja Božić iz kompanije Continental koja će prisutnima pričati na temu „Budućnost u zapošljavanju“,
  • Ana Savić i Đurđija Starević iz kompanije Joorney koje će obrađivati temu „Start up structuring“ i
  • Sanja Koleska iz kompanije Deloitte sa temom: How to make an impact that matters;

Kako Vruća stolica nije još jedan „10 saveta za pisanje uspešnog CV-a“ projekat u nizu, studenti će imati priliku da se oprobaju u simulaciji intervjua u realnim kompanijama i okolnostima. Intervjui će biti održavani u kompanijama Wurth, Joorney, Deloitte, Adria Media i Heineken, u zavisnosti od mogućnosti kompanija, a prijave za slanje CV-a trajaće od 27.5.2017. do 3.6.2017.

Prijave za projekat su otvorene 20. maja i trajaće do 24. maja u 23:59 na www.fonovcentar.rs . Za više infomacija o događaju posetite stranicu FON-ovog centra za razvoj karijere. Iskoristi jedinstvenu priliku i neka Vruća stolica bude tvoj prvi korak ka uspešnoj karijeri!