Home [akcija] Takmičenje iz oblasti menadžmenta i marketinga za učenike srednjih škola.

Takmičenje iz oblasti menadžmenta i marketinga za učenike srednjih škola.

57
0

Imaš ideju kako da povećaš prodaju svog omiljenog proizvoda?

Univerzitet Metropolitan nudi ti mogućnost da učestvuješ u jedinstvenom takmičenju iz oblasti marketinga i menadžmenta. Pokaži nam kako bi povećao prodaju i osvoji 1.000 evra za studije na Fakultetu za menadžment Univerziteta Metropolitan, uz mogućnost daljeg stipendiranja.

 

Prijave su otvorene do 16. marta 2017.

Mehanizam takmičenja

Takmičenje će biti održano 18. marta 2017. godine na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu i mogu da se prijave učenici 3. i 4. razreda srednjih škola.
 

Takmičari imaju zadatak da izaberu proizvod po želji i da osmisle kako da povećaju prodaju za taj proizvod. Pre početka takmičenja biće održana radionica na kojima će takmičari od stručnjaka iz oblasti marketinga i menadžmenta saznati više o razvoju, prodaji i reklamiranju proizvoda, kao i o prezentaciji ideje. Nakon radionice, takmičari će u timovima koje su prijavili raditi na ideji za promociju i plasiranje proizvoda. Vreme za rad je 5 sati, a nakon toga sledi predstavljanje komisiji i dodela nagrada.

Takmičenje je timsko i u njemu mogu da učestvuju timovi od 2 ili 3 člana. Učesnici mogu da se prijave sa već oformljenim timom (2-3 člana) ili individualno. Od učesnika koji su se prijavili individualno biće formirani timovi od dva ili tri člana, u zavisnosti od broja individualnih prijava. Učesnici koji prijavljuju tim, prilikom popunjavanja formulara za prijavu, moraju da navedu imena i podatke svih članova tima.

Nagrade

Univerzitet Metropolitan je za pobednički tim takmičenja obezbedio vaučere u vrednosti od 1.000 evra za školarinu na Fakultetu za menadžment. Drugoplasirani tim dobija 20% popusta, a trećeplasirani tim 10% popusta na iznos školarine za prvu godinu studija na Fakultetu za menadžment.

 

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona +381 (11) 203 08 85,
mejla info@metropolitan.ac.rs.