Postani BELhospice volonter!

0

belhospiceŽelite da budete deo jedinstvenog tima koji je pokrenuo kampanju za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji i deo lepše strane našeg društva? Da svoje slobodno vreme posvetite onima kojima je pomoć najpotrebnija u vidu prisutnosti, razgovora, praktičnih usluga; ili učestvujete u organizaciji humanitarnih događaja; steknete nova znanja i prijateljstva, budete inovativni – pridružite se BELhospice volonterskom timu!

 

Nova obuka za volontere biće organizovana od 13. marta do 16. marta 2017. u periodu od 17-20h u BELhospice centru. Rok za prijavu 10. mart.

Čekamo vas!

Centar za palijativno zbrinjavanje i palijativnu medicinu „BELhospice“ je prva specijalizovana organizacija koja se bavi zbrinjavanjem terminalno obolelih onkoloških pacijenata, na teritoriji grada Beograda. U zbrinjavanju učestvuju medicinski tim, psiho-socijalni tim i obučeni volonteri. Sve usluge BELhospice centra su besplatne. Fundraising tim obezbeđuje sredstva za funkcionisanje centra, pri čemu nam je neophodna pomoć mladih, kreativnih volontera, motivisanih za aktivan doprinos u organizaciji i realizaciji humanitarnih događaja!

Detaljnije o našem radu i aktivnostima možete se informisati putem sajta www.belhospice.org  

Više o volonterskom programu na: http://www.belhospice.org/volonteri/

Za više informacija o volonterskoj obuci: http://www.belhospice.org/volonteri-obuka/

 

Poslati mail kontakt i CV osobi:

Katarina Sivčević | Koordinator za volontere

Tel: 011 33 43 311 |e-mail: katarina.sivcevic@belhospice.org

Previous articleTakmičenje iz oblasti menadžmenta i marketinga za učenike srednjih škola.
Next articleBalkan bez mržnje – Kako promeniti sve(s)t?