Home [treninzi] PočetnaVesti Saznajte više o prikupljanju sredstava iz EU i drugih međunarodnih fondova!

PočetnaVesti Saznajte više o prikupljanju sredstava iz EU i drugih međunarodnih fondova!

47
0

U okviru projekta „Iskorak“, koji sprovodi Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS), a koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, u saradnji sa EU info centrom, biće organizovan program čiji je cilj informisanje i edukacija udruženja građana za prikupljanje sredstava iz EU i drugih međunarodnih fondova. U okviru ovog programa na proleće 2017. godine u planu je i organizacija „Info dana“, trodnevne obuke za prikupljanje sredstava i pisanje projekata, kao i priprema informativne brošure o prikupljanju sredstava.

 

U EU info centru u Beogradu i EU info kutcima u Nišu i Novom Sadu biće organizovana tri regionalna info-dana na kojem će članovi i članice udruženja imati prilike da se upoznaju sa različitim vrstama fondova i programa kod kojih mogu osigurati finansiranje.

Program Info dana, kroz dve sesije od sat i po vremena, obuhvatiće prezentacije fondova i programa, ali i vreme za postavljanje pitanja u vezi programa i fondova koji će biti predstavljeni:

  • Programi EU info centra
  • Erasmus + program
  • Evropa za građane i građanke (EFC)
  • Kreativna Evropa
  • IPA fondovi
  • ostali međunarodni fondovi i prilike za finansiranje

Program Info-dana realizovaće predstavnici/ce kontakt tačaka navedenih programa i članovi/ce trenerske baze Krovne organizacije mladih Srbije.

Informišite se kada će info-dan biti održan u vašem gradu!

30. januar 2017. godine u 12h Novi Sad EU info kutak, Mihajla Pupina 17
31. januar 2017. godine u 12h Beograd EU info centar, Kralja Milana 7
1. februar 2017. godine u 12h Niš EU info kutak, Vožda Karađorđa 5

Prijava za učešće je obavezna, rok za prijavljivanje je 26. januar 2017. godine do 23:59h, a učešće je besplatno.

Prijava se popunjava elektronski na ovom linku

Svako udruženje može prijaviti najviše dve osobe iz organizacije. Napominjemo da je broj mesta ograničen, a da će prednost imati organizacije koje se ranije prijave. Informacija o tome da li je organizacija obezbedila mesto za svoje članove biće dostupna prijavljenima na e-mejl adresama koje su naznačili u prijavi 27. januara 2017. godine