Home [akcija] „Erazmus+ Mladi u akciji“ info dan

„Erazmus+ Mladi u akciji“ info dan

39
0

indexVega omladinski centar vas poziva na „Erazmus+ Mladi u akciji“ info dan koji će se održati u ponedeljak, 28. novembra, od 18 č. na splavu Arkabarka (Ušće BB). Predstavićemo vam programe za mlade finansirane od strane Evropske Unije: Evropski volonterski Servis, omladinske razmene i treninge za mlade.

 

Zbog ograničenog broja mesta, prijave su OBAVEZNE i vrše se popunjavanjem formulara do petka, 25. novembra, u 23:59 putem sledećeg linka: https://goo.gl/VvMYh4. U subotu, 26. novembra, bićete obavešteni/e o rezervaciji mesta.

Erazmus+ je program Evropske Unije vezan za obrazovanje, omladinu i sport, koji traje od 2014. do 2020. god. Erazmus+ Mladi je zamenio program Mladi u akciji. Samo neki od ciljeva programa su: razvijanje veština mladih, promocija aktivnog građanstva, multikulturalnost, tolerancija, višejezičnost i mnogi drugi. Jedini uslov za učestvovanje u Erazmus+ programima za mlade je imati minimum 13 godina i živeti u Evropskoj Uniji ili nekoj od partnerskih zemalja (npr. u Srbiji)!

Iskoristite jedinstvenu priliku da otkrijete Erazmus+ program, saznate kako da aplicirate za projekte i čujete nezaboravna iskustva mladih koji su već učestvovali!

Za dodatna pitanja možete pisati Vega omladinskom centru na: vegayc.youthmobility@gmail.com.

Link za događaj na Fejzbuku: https://www.facebook.com/events/340782572951284